Search

U Veneciji smo pronašli 5 savršenih stanova koje možete unajmiti

U Veneciji smo pronašli 5 savršenih stanova koje možete unajmiti

Od gotičkih palača do dizajnerskih rezidencija

Tekst: BURO.


Image: PR,
The Spaces

Vikend putovanja posebno su slatka kada je u pitanju produljeni vikend, zar ne, a destinacije u neposrednoj blizini sjajan su izbor za takav kratki odmor. Venecija je upravo takav grad, koji smo posjetili uglavnom već nekoliko puta, ali vas svojom ljepotom i sadržajima uvijek privlači. Pa, ako ovih dana možda planirate nekakav kraći odmor, možda biste baš mogli "potegnuti" do Venecije, a kako bismo vam olakšali pronalazak smještaja, donosimo nekoliko odličnih stanova prema izboru The Spaces-a koji su posve stilski različiti, ali vrlo posebni i atraktivni. Provjerite u nastavku i izaberite nešto za sebe...

Apartment Residenza F

U Veneciji smo pronašli 5 savršenih stanova koje možete unajmiti (фото 1)

Ova raskošna vila datira još iz 16 stoljeća, a smještena je usred prekrasnih vrtova te okružena lokacijama koje se nerijetko koriste za raznovrsne umjetničke festivale. Cijela vila je u biti značajna zbog svoje povijesne baštine na što ukazuju komadi namještaja kojima je ispunjena. Cijena noćenja za četiri osobe je 20.000 eura.


Casa L’Arsenale

U Veneciji smo pronašli 5 savršenih stanova koje možete unajmiti (фото 2)
Ovo je smještaj koji će simpatizirati svi oni koji dolaze na Venecijanski bijenale. Riječ je o kući staroj preko 500 godina, a ima čak šest spavaonica, tri kuhinje, vlastitu teretanu kao i krovnu terasu savršenu za ispijanje koktela. U njoj može prenoćiti 16 osoba, a cijena je 10.000 eura po danu.


Calle Delle Erbe

U Veneciji smo pronašli 5 savršenih stanova koje možete unajmiti (фото 3)
Stan je ovo koji je udaljen od gradske vreve, ali dovoljno blizu da svim atraktivnostima možete jednostavno pristupiti. Proteže se na čak 1000 četvornih metara, a može se pohvaliti i velikom vanjskom terasom koja će biti idealna za večernja druženja pod zvijezdama. Vrlo simpatično i oku ugodno mjesto s naglašenim koloritom u uređenju. Smještaj je za četiri osobe i tjedno će vas koštati 3,650 dolara.


Piano Nobile degli Scudi

U Veneciji smo pronašli 5 savršenih stanova koje možete unajmiti (фото 4)

Riječ je o smještaju koji je dio gotičke palače iz 15. stoljeća. Starinski antikni namještaj, ali u očuvanom i restauriranom izdanju doprinosi jednakom takvom ambijentu kojem nitko ne može odoljeti. Svemu tome doprinosi i mramorni balkon s najljepšim mogućim pogledom na grad i čuveni kanal. Smještaj je ovo za čak 12 osoba, a cijena je na upit.


Casa Flora

U Veneciji smo pronašli 5 savršenih stanova koje možete unajmiti (фото 5)
Rezidencija je ovo koja ima tri spavaonice, a tip je smještaja koji je nešto između vlastitog doma i hotela. Čini ga nekoliko javnih prostorija kao i privatnih apartmana, od kojih svaki ima svoj spa. Sve skupa nalazi se u zgradi San Marco koja datira iz 19. stoljeća, a totalno cool uređenje interijera potpisuju arhitekt  Matteo Ghidoni i dizajnerica interijera Laura Sari dok je namještaj u potpunosti custom-made. Noćenje u apartmanu za dvoje iznosi oko 600 eura.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više