Search

Veličanstveni Mandarin Oriental stigao i u Milano

Veličanstveni Mandarin Oriental stigao i u Milano

Simfonija ljepote Dalekog istoka i talijanske povijesti


Image: buro247.ru

Mandarin Oriental nastavlja svojim arhitektonskim istočnjačkim notama oplemenjivati atmosfere brojnih europskih i svjetskih metropola, a najnovija u nizu je talijanska prijestolnica mode – Milano

Nakon Ženeve, Madrida, Barcelone, Praga, Londona, Šangaja i drugih svjetskih metropola, dašak Orijenta stigao je i na milanske ulice. Grad je širokih ruku dočekao legendarni hotel i prepustio mu povijesno zdanje iz 18. stoljeća, koje je doživjelo svoju dugoočekivanu renovaciju. Novi hotel ima smještajni kapacitet od 104 sobe koje se, prema riječima uprave hotela, mogu pohvaliti statusom najprostranijih hotelskih soba u svojoj hotelskoj kategoriji. Uređenje interijera povjereno je industrijskom dizajneru Antoniju Citteriju, a gastronomska palica pripala je znamenitom chefu Antoniju Guidi, gastro majstoru koji je ovjenčan dvjema Michelin zvjezdicama i koji će svoje kulinarske čarolije predstavljati u hotelskom restoranu Seta. Na jelovniku će se naći kombinacija francuske, toskanske i azijske kuhinje, baš kako i priliči vrhunskom hotelu ovog kalibra. 

Ako umjesto vrhunskog kulinarskog doživljaja u spomenutom restoranu preferirate večer u dobrom društvu, obogaćenu autorskim koktelima, sve što trebate učiniti jest zaputiti se u Mandarin Bar u sklopu hotela. Osim nezaobilaznog milanskog aperitiva, ovdje se možete okrijepiti jednostavnim, klasičnim jelima iz talijanske kuharice. 

Veličanstveni Mandarin Oriental stigao i u Milano (фото 1)

Ako poželite utažiti žeđ za kulturnim događanjima, Mandarin Oriental je pravi odabir jer se smjestio u samom srcu Milana, gradu koji ispunjava duh svojom kulturnom ponudom. Nalazi se na samo nekoliko koraka od poznate ulice Via Manzoni, u kojoj je smješteno glasovito kazalište Manzoni, i ulice Via Monte Napoleone, modne meke za sve ljubitelje talijanskog dizajna. Ako je Milano poznat kao jedna od svjetski najvažnijih modnih prijestolnica, onda je Via Monte Napoleone njezin središnji hram u kojem su se smjestili butici kuće Armani, Dolce & Gabbana, Prada, Versace, Alberta Ferretti, Gucci i drugi. Nakon naporne šetnje gradom najbolji način opuštanja pronaći ćete u spa centru hotela koji broji šest soba za tretmane, VIP lounge sobu, posebne prostorije za tajlandsku masažu i veliki grijani bazen na otvorenom. 

Veličanstveni Mandarin Oriental stigao i u Milano (фото 2)Veličanstveni Mandarin Oriental stigao i u Milano (фото 3)

Veličanstveni Mandarin Oriental stigao i u Milano (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više