Search

Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel

Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel

Hotel Peteani


Image: Gobo Information Technology

Nekadašnja raskošna vila s početka prošlog stoljeća nedavno je pretvorena u moderan i luksuzan Hotel Peteani u Labinu sa četiri zvjezdice, a u koji smo ekskluzivno zavirili...

Grad Labin odnedavno je dobio svoj prvi gradski hotel. Riječ je o vrlo modernom i luksuznom Hotelu Peteani koji krase četiri zvjezdice, a smješten je u vilu koja datira s početka prošlog stoljeća koja je jednom davno bila u funkciji katastra. Naime, nekadašnja prekrasna vila prenamijenjena je u roku od godine dana u spomenuti hotel u čiju je vrijednu rekonstrukciju objekta starogradske labinske jezgre, vlasnik i poduzetnik Serđo Peteani, uložio oko 10 milijuna kuna. Hotel Peteani ima tako 14 soba, od toga 12 dvokrevetnih i 2 jednokrevetne, restoran koji se prostire na ugodnih 80 metara četvornih otvorenog tipa te mini wellness, kao i vlastito parkiralište, a hotel će raditi cijelu godinu. Osim toga, novo je ovo mjesto koje je doprinijelo gradu Labinu i njegovom turizmu, a ističu ga prije svega visoka kvaliteta smještaja i usluge te njegova autentičnost i posebnost. 

Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel (фото 1)
Ono što se u ovom obiteljskom hotelu može odmah primijetiti jest odličan spoj modernog i povijesnog te je upravo takav i njegov interijer. Svijetle boje podnih obloga, točnije predimenzioniranih podnih pločica kao i djelomično parket, sjajna su baza za preostalu prevladavajuću kompoziciju modernih elemenata sličnih tonova, u kojima se redovito ističe pokoji akcentni dizajnerski komad - bilo da se radi o modroj garnituri u predvorju, pokojem kontrastnom zidu ili tapetama s uzorkom te upečatljivim naslonjačima jarkog kolorita. Sličnog uređenja jest i hotelski restoran u kojem glavnu ulogu ipak vodi drvo, ali još veću sjajna kuhinja i moderno interpretirane gastro delicije na koje nitko neće moći ostati imun. Spomenimo i kako je ova investicija neizmjeran doprinos razvoju grada i primjer kako se povijesno nasljeđe i moderan dizajn stapaju s tradicionalnim vrijednostima Labina i labinštine, na koje su građani itekako ponosni.
Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel (фото 2)

Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel (фото 3)Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel (фото 4)Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel (фото 5)Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel (фото 6)Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel (фото 7)Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel (фото 8)Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel (фото 9)Vila s početka prošlog stoljeća u Labinu pretvorena u luksuzan hotel (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više