Search

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu

Golden Rays vile

Tekst: A.P.


Image: goldnrays.hr

Maleno dalmatinsko mjesto dom je luskuznom kompleksu villa "Golden Rays" koje iskustvo odmora odvode na sasvim novu razinu

Golden Rays što u prijevodu znači Zlatne zrake stambeni je kompleks za koji s opravdanjem možemo reći da je pionir luksuznog turizma u Dalmaciji. Sofisticirano uređena i potpuno moderno opremljena imanja čine VIP kompleks koji je smješten na rivi i gostima nudi pristup privatnim plažama. Sa svojih sedam luksuznih vila i šest apartmana ovo mjesto je jedino ovakve vrste duž jadranske obale. Osim što ponuda pruža standardne usluge na visokoj razini, vlasnici ovog kompleksa ponosni su što mogu udovoljiti svim osobnim potrebama i željama svojih gostiju, počevši od angažiranja osobnog kuhara, batlera pa sve do privatnog vodiča i vozača. Kompletna usluga neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a u Golden Raysu je sve moguće. Za ljubitelje aktivnog odmora tu su tečajevi ronjenja koji su u jadranskom moru prava pustolovina. 

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu (фото 1)

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu (фото 2)

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu (фото 3)

Kao što možete vidjeti na fotografijama sve vile su pomno osmišljene i uređene do zadnjeg detalja. Nekoliko spavaćih soba s kupaonicama, balkoni, raskošne kuhinje i dnevni boravak s terasom izgledaju baš kao raj na zemlji, a uklopljeni bazeni pružit će vam potpuni hedonizam u toplim ljetnim večerima. Površina od oko 370 četvornih metara jako je dobro iskorištena, a pogled s terasa se proteže na prekrasne uvale poluotoka i panoramsku sliku koja neće ostaviti ravnodušnima ni one goste s najsofisticiranijim ukusom.

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu (фото 4)

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu (фото 5)

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu (фото 6)

Arhitekti su posebnu pozornost posvetili položaju kompleksa koji pruža intimu u svakoj pojedinoj jedinici, a sve su smještene jedna uz drugu.  Zeleni krovovi stvaraju efekt vrta, a vile su djelomično ukopane u teren sa zelenim atrijem u stražnjem dijelu. Na taj način uspješno je isprepletena moderna arhitektura s mediteranskim ugođajem na jedinstven način. Ovo je još jedno savršeno mjesto na jadranskoj obali koje svojim položajem, ali i izvedbom može konkurirati mnogim svjetskim destinacijama. Ako još nikada niste posjetili Primošten, sada ćete sigurno to poželjeti učiniti. 

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu (фото 7)

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu (фото 8)

Luksuzan odmor u villama u Primoštenu (фото 9)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više