Search

Vodič New Yorkom u doba Tjedna mode

Vodič New Yorkom u doba Tjedna mode

Danas počinje veliko modno događanje


Image: Buro247.com/me

Tjedan od 4. do 11. rujna mnogi su rezervirali mjesecima unaprijed kako bi posjetili jedno od najvećih modnih događanja sezone. New York je grad koji nikad ne spava i u kojem nikad ne nedostaje sadržaja, a ako vas zanima kakve se zanimljivosti nude u sljedećem tjednu pročitajte naš vodič

Maraton revija očekuje sve koji planiraju posjetiti Tjedan mode, ali i neopisive gužve koje će se u gradu stvarati. Ako ih na trenutak želite izbjeći, pobjegnite na jedno od sljedećih mjesta

Restorani

Njujorški brojni restorani mjesta su koja apsolutno morate posjetiti jer Velika Jabuka nudi ponešto za sve ukuse. Ako ste raspoloženi za neke od skupljih lokacija tu su francuski restoran Daniel ili takozvana "novoamerička" kuhinja chefa Daniela Humma u restoranu Eleven Madison Park.

Eleven Madison Park

Za sve koji već poznaju klasičnu kvalitetu, u četvrti Tribeca nedavno je otvoren talijanski restoran Tutto Il Giorno, a u blizini je i meksički restoan Añejo Tribeca s najboljim margaritama u gradu. Ako ste raspoloženi samo za kratki snack Obikà Mozzarella Bar mjesto je za sve ljubitelje kvalitetne mozzarelle jer se ona ovdje može isprobati u svim zamislivim oblicima, a nakon toga isprobajte koktele u novootvorenom koktel baru Dear Irving koji je inspiriran filmom Woodyja Allena "Midnight in Paris".

Añejo Tribeca

Izložbe

U muzeju Whitney je sve do 19. listopada otvorena izložba jednog od najslavnijih živućih umjetnika - Jeffa Koonsa. Raspoređena na čak četiri kata sa 150 djela od 1978. godine do danas uistinu nudi precizan pregled umjetnosti ovog vrhunskog provokatora. Muzeji MoMA i Met vrijetni su posjeta samo zbog svog stalnog postava, no u Metu je uz to otvorena izložba fotografija Garryja Winogranda koja je zapečatila njujorške ulice proteklog stoljeća. Tematska izloža uključuje poznate zvijezde na ulicama, ali i anonimne prolaznike. Otvorena je do 21. rujna.

Jeff Koons

Garry Winogrand

Brooklyn Museum nudi jednu modnu izložbu, i to onu cipela, pod nazivom "Killer Heels: the Art of the High-Heeled Shoe" gdje će se pod jednim krovom pronaći velika kolekcija povijesnih i modernih modela, te fotografije i film inspiriran visokim potpeticama.

Vodič New Yorkom u doba Tjedna mode (фото 1)

Beauty

Nedavno smo pisali o petom katu robne kuće Saks Fifth Avenue gdje se otvorila biblioteka mirisa prepuna dizajnerskih mirisa. Sve njujorške robne kuće nude cijele katove rezervirane samo za beauty odjele, a lako dostupni su upravo oni brendovi za kojima u Hrvatskoj žudimo, poput M.A.C-a.

Fragrance Library

Sport

Teniski turnir US Open trenutačno je u punom zamahu. Finale je ove nedjelje, 7. rujna, nakon kojeg režiser Spike Jones režira posebnu reviju brenda Opening Ceremony.

Anna Wintour i Vera Wang

Koncerti

5. rujna sve obožavatelje čeka koncert Ushera u Rockfeller Centru, a 11. rujna kanadski duo Chromeo svira u Central Parku.

Chromeo

Related articles

Buro 24/7 Selection

više