Search

Yoga retreat u Istri zvuči kao idealan godišnji odmor

Yoga retreat u Istri zvuči kao idealan godišnji odmor

Pod vodstvom Snježane Nine Vukas


Image: Promo

Yoga retreat ili joga povlačenje u Istri, pod vodstvom Snježane Nine Vukas, međunarodno priznate joga učiteljice i voditeljice zagrebačkog Sangha Yoga Centra održat će se od 4. do 11. lipnja

Joga povlačenje je vrlo raširen oblik odmora u svijetu, a posljednjih godina uživa sve veću popularnost i među hrvatskim jogijima, ljubiteljima wellnessa te svima onima koji teže takvoj vrsti odmora. Joga povlačenja najčešće se održavaju na mirnim mjestima, u prirodi i daleko od svakodnevnog okruženja. Služe kao odmor za tijelo, um i dušu te kao prilika za detoksikaciju, punjenje baterija, introspekciju i povratak sebi. Snježana Nina Vukas već godinama vodi programe joga povlačenja u Hrvatskoj i svijetu, a sljedeće joga povlačenje pod njezinim vodstvom održat će se u lipnju u Istri, na restauriranom posjedu iz 17. stoljeća okruženom zelenilom.

Yoga retreat u Istri zvuči kao idealan godišnji odmor (фото 1)

Paket joga povlačenja u Istri uključuje smještaj, sve obroke, dva joga sata dnevno te dva izleta. Grupa međunarodnih polaznika boravit će u kući s bazenom, saunom te unutarnjim i vanjskim prostorom za vježbanje joge. Zdrave, lagane i vegetarijanske obroke pripremat će Maja Kefeček Basta, autorica nekolicine kuharica i voditeljica kulinarskih radionica i tečajeva. Joga će se vježbati dva puta dnevno, ujutro u intenzivnijem tempu, dok će popodnevni satovi biti posvećeni laganijim vježbama ili pak pranayami (vježbe disanja) i meditaciji. Tijekom tjedna organizirano je nekoliko grupnih izleta koji su uključeni u cijenu, dok se ostatak slobodnog vremena provodi uz bazen i u sauni ili na stručnim tretmanima poput Thai yoga masaže, klasične masaže, akupresure, abdominalne masaže i biorezonance. 

Yoga retreat u Istri zvuči kao idealan godišnji odmor (фото 2)

Yoga retreat u Istri zvuči kao idealan godišnji odmor (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više