Search

Za manje od dva mjeseca u Rovinju se otvara moderan hotel

Za manje od dva mjeseca u Rovinju se otvara moderan hotel

Hotel Amarin grupacije Maistra


Image: PR

Riječ je o obiteljskom konceptu hotela modernog uređenja na četiri kata s pogledom na more i starogradsku jezgru Rovinja

Iza novog obiteljskog hotela Amarin u Rovinju stoji hotelska grupacija Maistra. Novo je to moderno hotelsko zdanje koje će raspolagati s 280 smještajnih jedinica veličine od 28 do 47m2 u koje se može smjestiti oko 560 gostiju. Većina soba bit će tzv. family sobe, odnosno dvokrevetne sobe koje su međusobno spojene vratima, što olakšava komunikaciju gostiju koji odsjedaju s djecom, ali im ujedno omogućava i privatnost. Sve smještajne jedinice, kao i zajednički sadržaji hotela protezat će se na gotovo 22.000 četvornih metara te četiri kata, što će omogućavati da većina ima pogled na more i starogradsku jezgru Rovinja.

Za manje od dva mjeseca u Rovinju se otvara moderan hotel (фото 1)

Na projektu su angažirani uspješan arhitektonski STUDIO UP i čitavi timovi suradnika, a za gradnju Kamgrad. Inače, riječ je o investiciji od 300 milijuna koja je dio Maistrinih novih ulaganja koja će u razdoblju od 2016. do 2018. godine dosegnuti iznos od 1,6 milijardi kuna. Hotel će s radom započeti ove sezone, a prvi gosti se očekuju već krajem kolovoza, odnosno početkom rujna. Cijena u špici sezone je 278 € za dvokrevetnu sobu s doručkom i večerom. Više o hotelu Amarin pronađite na službenoj web stranici.

Za manje od dva mjeseca u Rovinju se otvara moderan hotel (фото 2)Za manje od dva mjeseca u Rovinju se otvara moderan hotel (фото 3)Za manje od dva mjeseca u Rovinju se otvara moderan hotel (фото 4)Za manje od dva mjeseca u Rovinju se otvara moderan hotel (фото 5)Za manje od dva mjeseca u Rovinju se otvara moderan hotel (фото 6)Za manje od dva mjeseca u Rovinju se otvara moderan hotel (фото 7)Za manje od dva mjeseca u Rovinju se otvara moderan hotel (фото 8)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više