Search

Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma

Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma

Tekst: BURO.


Upravo je na ovom otoku otoku BURO. tim otvorio ovu ljetnu sezonu i čekamo svoj trenutak da se prepustimo slastima i zabavi koje ovaj otok nesebično nudi. Tada, na početku sezone, testirali smo jedno mjesto koje se već tad izdvojilo kao nezaobilazna adresa, trendi mjesto i lokacija gdje možete uživati u savršenoj fuziji okusa. Radi se o restoranu Zuma koji posluje u okviru čuvenog hotela Cavo Tagoo.

Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma (фото 1)
Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma (фото 2)

Ova suradnja počela je prošle godine kao pop-up koncept, ali zadržala se i ove sezone. Zuma nudi mogućnost večere uz nevjerojatan pogled (kao stvoren za obrok uz zalazak), ali i stvarno, stvarno dobre koktele, među kojima se izdvajaju Rikka&Tonic s džinom Tanqueray 10, sokom od grejpa, yuzu tonikom i pulpom od grejpa i Hikari Spritz u koji idu Rosolio di Bergamotto, vermut, yuzu tonic i prosecco.

Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma (фото 3)
Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma (фото 4)

Zuma koncept je kreirao Rainer Becker koji je u toj misiji bio inspiriran japanskom kulturom i poželio je gostima omogućiti mjesto gdje bi mogli opušteno uživati u piću i hrani, gdje bi obuhvatio sve stilove japanske kuhinje na jednom mjestu. Prvi restoran je otvoren 2002. godine u Londonu, a danas posluje i u gradovima kao što su Hong Kong, Miami, New York, Rim..

Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma (фото 5)
Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma (фото 6)

Jelovnik se bazira na specijalitetima kao što su sashimi brancin, grilani jastog, pikantni gamberi... Najbolji izbor su veliki tanjuri namijenjeni za dijeljenje gdje glavni kuhar kombinira selekciju nigirija, sashimija i maki rolnica serviranih s wasabijem. Svjetski gastronomi znaju da od ovog mjesta mogu očekivati zaista mnogo, ali svi ti visokokvalitetni i poznati ukusi u trenutku kad se spoji sa spektakularnim okruženjem hotela Cavo Tagoo postaju kategorija za sebe. Ako ovog ljeta idete do Mykonosa, priuštite svojim nepcima pravi tulum. Dobar tek!

Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma (фото 7)
Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma (фото 8)
Zabava se vratila na Mykonos: otkrijte što nudi fenomenalni restoran Zuma (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više