Search

Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu

Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu

Château Bouffémont nadomak Pariza


Image: Buro247.ru

Provesti božićne blagdane u ovom francuskom dvorcu bilo bi poput prave zimske bajke

Château Bouffémont remek-djelo je neoklasicističke arhitekture, izgrađen od strane talijanskih arhitekata krajem 19. stoljeća. Svaka od 10 soba odlikuje se svojim vlastitim karakterom i pomno uređenim detaljima te zajedno mogu primiti do 27 osoba. No iako je njegova veličina impozantna, u dvorcu su se odlučili usredotočiti na kvalitetu usluge i ponude, a ne na brojnost gostiju. Smisao provođenja vremena u Château Bouffémont je stvaranje atmosfere obiteljskog praznika.

Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu (фото 1)Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu (фото 2)

Dvorac se smjestio samo 3o-tak kilometara od Pariza, a u njemu će i najzahtjevniji gost pronaći zabavu po svom ukusu - ljubitelji sporta mogu igrati golf na obližnjim terenima, tenis ili jahati. Oni koji se samo žele opustiti uživat će u natkrivenom bazenu, sauni, jacuzziju ili masažama koje stoje na raspolaganju. Okružujuća priroda dopušta i duge šetnje ovisno o vremenu, vožnju biciklima ili samo trenutak da se udahne svježi zrak.

Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu (фото 3)

Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu (фото 4)

Svi koji žele uživati u francuskoj kuhinji mogu zatražiti kulinarski tečaj s degustacijama te kušaonice vina, a u dvorcu su dostupni i satovi pjevanja, fotografije i slaganja parfema za one koji smatraju kako moraju proširiti svoje vidike. Pri putovanju u Pariz vaš osobni vozač pokazat će vam ljepote grada ili vas odvesti u parišku Operu. Ako pak odlučite istraživati područje dvorca umjesto toga, obilazak će vam biti omogućen kako bi vidjeli sve tajne prolaze i skrivene kutke.

Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu (фото 5)

Za ovaj Božić pripremljen je poseban program - goste će dočekati prekrasni ukrasi, dobro raspoloženo osoblje, autorski jelovnik of glavnog chefa. Sve nabrojane usluge za 22 osobe koštat će 15 tisuća eura.

Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu (фото 6)Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu (фото 7)Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu (фото 8)Zamislite Božić u ovom francuskom dvorcu (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više