Search

Zamislite odmor u ovom zelenom raju

Zamislite odmor u ovom zelenom raju

Mukul Resort u Nikaragvi

A.P.

Image: Mukul

Proglašen za jednu od top destinacija kada je luksuzni spa u pitanju, Mukul Resort je pravo odredište za sve one koji žele pobjeći daleko i ostaviti stres za sobom

Kada je prije nekoliko mjeseci dao intervju za Forbes magazine, vlasnik Mukul Resorta Carlos Pellas je kazao da je ova 250 milijuna dolara vrijedna investicija njegov dar Nikaragvi i način da ova prekrasna zemlja pronađe put iz siromaštva. Mukulu zapošljava 18 tisuća ljudi i trenutno je jedini vrhunski resort izgrađen na prekrasnoj smaragdnoj obali Nikaragve, omiljenom mjestu svjetskih surfera. Godinu dana nakon otvorenja Mukulu je već sakupio brojne nagrade za kvalitetu spa programa te se našao na probranoj listi preporuka renomiranog magazina Condé Nast Traveller.

Nikaragva

Nikaragva

Goste dočekuje 37 raskošnih vila na plaži s pogledom na ocean, uređenih s autohtonim ručno rađenim namještajem i detaljima koje su izradili lokalni umjetnici. Najveća od njih je vila Casona Don Carlos koja ima 6 spavaćih soba i u kojoj odsjedaju vlasnici kad su u posjeti resortu. Spa centar je pravo remek-djelo s programom koji će zadovoljiti sve potrebe i želje gostiju. Podijeljen je na 6 različitih vila/sekcija u kojima goste dočekuju stručno lokalno osoblje s nizom programa za opuštanje, pomlađivanje te poboljšanje fizičke i duhovne spreme. Vila "Tajni vrt" nudi masažu znanu kao Watsu koja se provodi u zagrijanom bazenu. Tretman potiče kompletno opuštanje kroz kombinaciju grijane vode i Shiatsu masaže. Rain Forest vila oplemenjena je s mnoštvom tropskog bilja i zelenila, a nudi tretmane hidroterapije i aromaterapije. U ponudi spa centra još se nalaze kristalni hram, hammam, vila koja kombinira zapadnjačku i istočnjačku medicinu te skriveni spa koji se nalazi u brdu i nudi tradicionalne masaže. Mukul je iznimno popularan i kao lokacija za vjenčanja radi impresivne prirodne scenografije, ali i zbog odlične gastro ponude koja se bazira na fuziji azijske i tradicionalne kuhinje.

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Nikaragva

Related articles

Buro 24/7 Selection

više