Search

Zavirite u jedan od najljepših dizajnerskih hotela

Zavirite u jedan od najljepših dizajnerskih hotela

"Armani Hotel Dubai"

Tekst: E.G.

Image: Facebook Armani hotel Dubai

Ime talijanskog dizajnera Giorgia Armanija godinama je sinonim za vrhunsku estetiku u modnoj industriji, a podjednako dobro mu ide i uređenje hotelskih interijera

"Armani Hotel Dubai" je nedavno dobio nagradu za najbolji dizajnerski hotel na Bliskom Istoku, pobijedivši tako jaku konkurenciju hotela iz bogatih arapskih zemalja koje cijene luksuzni dizajn. Hotel se nalazi unutar Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu, i na samo nekoliko minuta od Dubai Malla. Misija ovog hotela je ponuditi svojim gostima drugi dom, odnosno postići da se osjećaju ugodno kao u vlastitoj kući. Hotel se sastoji od 160 soba i apartmana, a uređen je po načelima čiste elegancije, jednostavnosti i sofisticiranosti. Grupacija Emaar Hotel&Resorts htjela je svoje bogato iskustvo u ugostiteljstvu spojiti s nepogrešivim ukusom Giorgia Armanija, a pilot projekt je bio upravo hotel u Dubaiju. Nakon što su se uvjerili u poslovni potencijal, suradnju su nastavili i na hotelu u Milanu.

Zavirite u jedan od najljepših dizajnerskih hotela (фото 1)Zavirite u jedan od najljepših dizajnerskih hotela (фото 2)Zavirite u jedan od najljepših dizajnerskih hotela (фото 3)Zavirite u jedan od najljepših dizajnerskih hotela (фото 4)Zavirite u jedan od najljepših dizajnerskih hotela (фото 5)Zavirite u jedan od najljepših dizajnerskih hotela (фото 6)Zavirite u jedan od najljepših dizajnerskih hotela (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više