Traži

Zavirite u jedan od najljepših svjetskih hotela

Zavirite u jedan od najljepših svjetskih hotela

Na jezeru Como

A.P.


Fotografija: Tremezzo

Na obali poznatog jezera Como smjestio se veličanstveni Grand Hotel Tremezzo, stara dama talijanskog turizma u kojoj odsjeda svjetska elita

Jedan od najstarijih i najljepših luksuznih hotela na jezeru Como nalazi se u autentičnoj Art Nouveau palači. A kako se tradicija stvara godinama, tako je i priča s hotelom Tremezzo započela još davne 1900. godine u vrijeme romantičnih i dugih putovanja te putnika koji su uvijek pisali o ovom kutku zemlje s oduševljenjem. Jezero Como tad je već bio obavezna stanica na putovanjima oko svijeta te omiljena destinacija tadašnje društvene i kulturne elite iz Engleske, Njemačke, Francuske, Austrije pa čak i carske Rusije. Zahvaljujući ideji supružnika Enee Gandole i Marie Orsolini o otvaranju raskošnog hotela na tako bajkovitom mjestu, hotel Grand Hotel Tremezzo otvoren je 1910. godine kao vrhunski društveni događaj.

Izdržao je iskušenja vremena i ratova te zadržao svoju sofisticiranu eleganciju pa i dalje pruža utočište svima onima u potrazi za odmorom i relaksacijom. Jedinstvena lokacija omogućuje pogled na obližnju pitoresknu planinu Grigna i mjestašce Bellagio, a to je pogled koji obara s nogu svakog putnika koji odluči ovdje odsjesti.

Zavirite u jedan od najljepših svjetskih hotela (фото 1)

Prekrasna priroda i raskošan interijer topli su poziv svima koji žele pravi odmor, i naravno mogu si priuštiti uživanje u ovom zdanju s pet zvjezdica. Interijer krase sobe i saloni uređeni stilom i detaljima iz razdoblja Belle Époque. Hotel je okružen stoljetnim parkom brižno njegovanim i čuvanim, čime harmonija između čovjeka i prirode postaje veća. Zaštitni znak Grand Hotela Tremezzo je bazen koji je napravljen u jezeru. Ovaj svjetski poznat bazen ubraja se među najljepše na svijetu, a zapeo je i za oko čelnicima francuske mode kuće Hermès koji su ga odabrali kao idealnu lokaciju za snimanje ljetne kampanje. Ljubitelji spa tretmana također neće ostati zakinuti. Grand Hotel Tremezzo nudi tretmane  iz jednog od najekskluzivnijih programa ESPA. U spa prostoru nudi se isključivo organska kozmetika i tretmani za uljepšavanje poput poznatog Skin Radiance Faciala koji koži vraća tonus i gipkost.

Zavirite u jedan od najljepših svjetskih hotela (фото 2)

Zavirite u jedan od najljepših svjetskih hotela (фото 3)

Zavirite u jedan od najljepših svjetskih hotela (фото 4)

Zavirite u jedan od najljepših svjetskih hotela (фото 5)

Zavirite u jedan od najljepših svjetskih hotela (фото 6)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor