Search

Zavirite u luksuzni hotel na Antarktici

Zavirite u luksuzni hotel na Antarktici

Jedinstven doživljaj

Tekst: E.G.


Image: PR

Za sve one koji se vole odmarati na potpuno drugačiji način od uobičajenog, a vrijeme i novac im to dopuštaju, postoji hotel koji pruža nezaboravno iskustvo

Priča koja stoji iza nastanka ovog hotela jest priča o troje prijatelja koji vole avanturistički turizam. Kad su se jednom prilikom našli na Antarktici u šatoru usred oluje i promrzli, rodila se ideja o inovativnom poslovnom pothvatu. Zapitali su se zašto iskustvo putovanja u taj predivni kraj uvijek mora biti popraćeno hladnoćom koje se nemoguće riješiti, manjkom hrane i sličnim otegotnim okolnostima. Iz tog razloga je otvoren hotel "White Desert". Moguće je doći brodom, avionom, u okviru turističkog aranžmana s razgledavanjem ili pak samo na odmor. Vlasnici su se vodili idejom da takve prirodne ljepote ne smiju biti rezervirane samo za istraživače i ljude koji su tamo poslom. Logistika je bila iznimno komplicirana, no samo letimičnim pogledom na fotografije hotela je jasno da sve isplatilo. "White Desert" je hotel s pet zvjezdica i nudi vrhunsku razinu usluge u svim pogledima, sobe su luksuzno uređene, zapošljavaju samo kuhare s jakim preporukama, a na izlete će vas voditi najiskusniji znalci tamošnjeg teritorija. Cijeli hotel je rađen po načelima održivosti, a briga o okolišu im je imperativ. Svojom su ponudom privukli i brojne poznate osobe poput princa Harryja i Bear Gryllsa. Ipak, ovakvo iskustvo nije jeftino, pa će vas tako boravak od 8 dana stajati oko 72.000 dolara.

Zavirite u luksuzni hotel na Antarktici (фото 1)Zavirite u luksuzni hotel na Antarktici (фото 2)Zavirite u luksuzni hotel na Antarktici (фото 3)Zavirite u luksuzni hotel na Antarktici (фото 4)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više