Search

Zavirite u novi hotel u Poreču

Zavirite u novi hotel u Poreču

Valamar Isabella Island Resort 4*


Image: PR

Poznata ljepota i zavodljivost istarskih uvala šumovima mora već sada priziva ljeto. Mnogo je gradova u Istri koji svojom ljepotom privlače mnoge goste, ali nešto novo u ponudi ima jedinstveni Poreč

Smješten u aktivnom dijelu Valamar Isabella Island Resorta, jedinom sveobuhvatnom otočnom odmaralištu u Hrvatskoj, hotel predstavlja izvrstan izbor za goste i obitelji u potrazi za smještajem s mnogo aktivnosti i wellness opcijama u kombinaciji s elegantnim i sofisticiranim objektima koji pružaju zadivljujući panoramski pogled na stari grad Poreč. Gosti će imati prilike opustiti se na terasama hotela ili uživati u najboljim mediteranskim i međunarodnim delicijama.

Zavirite u novi hotel u Poreču (фото 1)

Valamar Isabella Hotel s 4 zvjezdice rezultat je opsežne modernizacije Fortuna Island Hotela i sadrži 180 soba s 387 kreveta. Valamar Isabella Villas 4* obuhvaćaju različite tipove apartmana kao i dvije predsjedničke vile s privatnim bazenima, a smješteni su u objema zonama otoka Sveti Nikola, dok se Valamar Isabella Miramare 4* nalazi u mirnijem dijelu. Tu je još i Valamar Isabella Castle 4*, nekadašnji plemićki ljetnikovac iz 19. stoljeća s luksuznim apartmanima.

Zavirite u novi hotel u Poreču (фото 2)

Otok čine dvije zone (mirna i aktivna) pa će tako ovdje svoje mjesto pronaći oni željni aktivnosti, ali i oni u potrazi za opuštanjem. I u aktivnom i u mirnom dijelu otoka, uz različite smještajne mogućnosti, nalaze se vanjski bazeni, popločane, betonske, travnate, stjenovite i pješčana plaža označena plavom zastavom, nekoliko à la carte restorana i barova, a osim toga tu su i wellness centar s unutarnjim bazenom te beauty centar i frizerski studio. Bez obzira na vrstu smještaja, gostima su dostupna sva područja, ponude i usluge na otoku pa tako i profesionalna usluga čuvanja djece kako bi se i najmlađi zabavili uz program u Maro Clubu i Teens Loungeu. Također, resort nudi i ekskluzivne prostore za sastanke i konferencije, različite događaje i vjenčanja, što bi svakako trebalo doprinijeti podizanju kvalitete turističke ponude u Poreču. Čini se kako je Poreč obogatio svoju ponudu novim mjestima koje zaista vrijedi posjetiti. Ovaj biser na Jadranskoj obali zasigurno će postati nezaobilazna ljetna destinacija onih koji žele uživati u čarima prirode i ekskluzivnosti ambijenta hotela.

Zavirite u novi hotel u Poreču (фото 3)

Zavirite u novi hotel u Poreču (фото 4)

Zavirite u novi hotel u Poreču (фото 5)

Zavirite u novi hotel u Poreču (фото 6)

Zavirite u novi hotel u Poreču (фото 7)

isabella

isabella

isabella

isabella

isabella

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više