Search

Zavirite u singapurski hotel koji je dizajnirao slavni Philippe Starck

Zavirite u singapurski hotel koji je dizajnirao slavni Philippe Starck

The South Beach


Image: buro247.ru

Filozofija hotela temelji se na pružanju vrhunske usluge i privlačenju posebnih gostiju snažnih ličnosti koji će u 43 kreativno osmišljenih prostora za druženje moći upoznavati ljude iz raznih dijelova svijeta i družiti se s njima ili provoditi vrijeme u miru i samoći

Već samim ulaskom u lobi hotela, koji nosi naziv Globalno selo, pred vama se pruža dugačak drveni stol gdje se možete udobno smjestiti i pričekati da se osoblje pobrine za vas. Iz dizajnerske perspektive hotela ime odgovorne osobe za hotelsko uređenje ne smije proći nezapaženo jer radi se o jednom od najvećih dizajnerskim imena danas, Phillipu Starcku, koji je udružio snage sa studijom Foster+Partners i isporučio maestralan interijer, ali i eksterijer koji se savršeno uklapa u modernu vizuru Singapura.  

Zavirite u singapurski hotel koji je dizajnirao slavni Philippe Starck (фото 1)

Hotel se može pohvaliti sa 654 soba, među kojima je i soba namijenjena isključivo ženama i u njoj možete pronaći razne potrepštine – od kozmetike i pribora za uređivanje kose pa sve do elegantne bijele košulje. Ostale sobe podrazumijevaju vrhunske usluge poput laštenja cipela, osobnog butlera koji je na raspolaganju 24 sata i dostave čega se god zaželite. Posebnost hotela zasigurno je vrt na krovu i preljevni bazen na 18. katu s kojeg se pruža pogled na cijeli Singapur, a gosti na bazenu mogu uživati u raznim pićima koja pripremaju u baru Flow18 uz sami bazen. Tu su još i fitness dvorana, te soba za biljar i stolni nogomet.

Zavirite u singapurski hotel koji je dizajnirao slavni Philippe Starck (фото 2)

Zavirite u singapurski hotel koji je dizajnirao slavni Philippe Starck (фото 3)

Interijer hotela dekoriran je brojnim predmetima moderne umjetnosti koji su istovremeno upečatljivi i smireni i vrlo se tečno uklapaju u prostor, u koji unose eleganciju i mir. Za savršen sklad i ravnotežu stila zadužen je, naravno, Philippe Starck, koji se pobrinuo da su gostima u hotelu aktivirana sva osjetila. Zidovi su prekriveni tapetama bogatog printa, dok brojna ogledala unose dozu modernosti, a mekani tepisi bogatih uzoraka prekrivaju podove. Budući da se Singapur može pohvaliti bogatom gastronomskom ponudom, hotelski restoran znakovitog imena ADHD (All Day Hotel Dining) bazira se na jednostavnosti i lokalnim jelima.

Ovaj moderan hotel otvoren je prošle godine, a zasad je skupio veliki broj gostiju iz cijeloga svijeta, a kako se čini, njegova popularnost tek je na početku. 

Zavirite u singapurski hotel koji je dizajnirao slavni Philippe Starck (фото 4)

Zavirite u singapurski hotel koji je dizajnirao slavni Philippe Starck (фото 5)

Zavirite u singapurski hotel koji je dizajnirao slavni Philippe Starck (фото 6)

Zavirite u singapurski hotel koji je dizajnirao slavni Philippe Starck (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više