Search

Zimska bajka u Švicarskoj

Zimska bajka u Švicarskoj

Praznici u Alpama


Image: chetzeron.ch

Sve što trebate je spakirati zimsku opremu i krenuti u snježnu avanturu koja počinje već samim dolaskom na skijalište Crans-Montana

Ljubitelji odmora i avantura na snijegu doći će na svoje ako još dosad nisu otkrili predivan ski resort koji se smjestio na samom vrhu švicarskih Alpi. Riječ je o luksuznom hotelu Chetzeron koji nudi jedinstveno iskustvo svojim posjetiteljima već pri samom dolasku. Do hotela možete doći džipom ili pak ralicom. Na više od 2 tisuće metara pogled prema jugu pružit će vam smiraj doline rijeke Rhone i pogled na prekrasne alpske vrhove. Nekad žičara Chetzeron danas je pretvorena u jedinstveni hotel u planinama. Sam kompleks koristi najsuvremenije tehnologije i standarde u pogledu gospodarenja energijom kako bi maksimalno smanjili nepovoljne utjecaje na okoliš.

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 1)

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 2)

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 3)

Svaka soba u ovom hotelu inspirirana je planinskim kolibama koje krase veliki stakleni prozori, a čiji pogled poziva da mislima odlutate u ljepote same planine i okolne prirode. Boje i ukrasi odražavaju jednostavnost i svaki komad namještaja posebno je dizajniran za Chetzeron. Čak i kupaonice imaju panoramski pogled koji vas cijelo vrijeme drži u prisnom doticaju s prirodom. Ovo mjesto, koje je već samo po sebi mirno, tiho i djeluje relaksirajuće, upotpunjuje i nezaobilazna spa zona koju čini parna kupelj i sauna. Ako vam to nije dovoljno, tu su još veliki bazen, jacuzzi i terasa koja je idealno mjesto za grijanje pod zubatim suncem. 

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 4)

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 5)

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 6)

Bogatu gastronomsku ponudu i veliki izbor autentičnih jela pronaći ćete u restoranu hotela koji je uvijek otvoren za sladokusce, hedoniste, skijaše, planinare i ljubitelje raskošnih krajolika. Doručak, ručak ili večera provest će vas kroz avanturu okusa, a uživati u odmoru možete i u lounge baru koji nudi toplu i romantičnu atmosferu i veliki izbor toplih napitaka. 

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 7)

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 8)

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 9)

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 10)

Zima je najatraktivnije godišnje doba za posjet ovom zdanju, ali i proljetni dani imaju svoju čar. Različite sportske aktivnosti poput bicikliranja, planinarenja i igranja golfa upotpunjene su i turističkim aktivnostima koje uključuju razgledavanje okolnih sela i degustaciju vina po lokalnim podrumima. Koje god vrijeme izabrali za posjetu ovom luksuznom hotelu, nećete pogriješiti pogotovo ako ste u potrazi za egzotičnom lokacijom koja istovremeno nudi savršen mir za sva osjetila. 

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 11)

Zimska bajka u Švicarskoj (фото 12)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više