Search

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću

Doživite zanimljiv spoj tradicije i suvremenog života

Urednik: Tina Kovačiček


Image: PR

Hotel u gradiću Zaandam koji oduševljava živopisnom arhitekturom!

Već na sam spomen Nizozemske sjetit ćemo se živih boja, zanimljive živopisne arhitekture, vožnje biciklom, najljepših tulipana i vrlo liberalnog pogleda na svijet. Ovdje ćemo se koncentrirati na arhitekturu i stil života, a hotel Amsterdam Zaandam, koji je dio grupacije Inntel Hotels, oličenje je nizozemskog šarenila. Jedinstveno hotelsko pročelje sačinjeno je od približno 70 povezanih tipičnih kuća ovog kraja. I doista je posebno iskustvo za sve one koji vole doživjeti nešto drugačije.

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću (фото 1)

Ovaj hotel s 4 zvjezdice nalazi se u središtu grada Zaandama, neposredno uz željezničku postaju koja uključuje linije do živahnog Amsterdama. Jedinstvenost pročelja preslikana je i na interijere soba. Uređenje je nadahnuto bogatom lokalnom poviješću, a korištene su i povijesne fotografije s prizorima iz tipičnog nizozemskog života te mnogobrojni detalji tipični za ovaj kraj.

Hotel je također opremljen i wellness centrom s bazenom i fitness centrom, a u svakoj od soba nalazi se i TV ravnog ekrana, WiFi te druge pogodnosti suvremenog života. U restoranu Puur Saen svakog se jutra poslužuje bogat bife doručak, a u večernjim satima gosti mogu uživati u bogatoj večeri ili se opustiti uz piće u baru ili na sunčanoj terasi.

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću (фото 2)

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću (фото 3)

Ako se odlučite odmaknuti od gradske vreve i doživjeti ovu autentičnu nizozemsku priču, centar Amsterdama vam neće biti daleko. Glavni željeznički kolodvor Amsterdam udaljen je 12 minuta vožnje vlakom od grada Zaandama tako da ćete začas biti u doticaju s pulsom moderne Nizozemske.

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću (фото 4)

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću (фото 5)

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću (фото 6)

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću (фото 7)

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću (фото 8)

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću (фото 9)

Živopisan hotel u malom nizozemskom gradiću (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više