Search

Znate li gdje putuju svjetske cool djevojke?

Znate li gdje putuju svjetske cool djevojke?

Upoznajte blog "Le Postcard"

A.P.

Image: Stephanie Steinman

Novinarka i strastvena zaljubljenica u putovanja, Stephanie Steinman, stoji iza bloga "Le Postcard" na kojem piše o putovanjima cool djevojaka

Poput svake mlade djevojke Stephanie Steinman obožava putovati, upoznavati nove kulture, otkrivati nove destinacije i pritom se dobro zabaviti. Kada je prošle godine otvorila blog "Le Postcard" nije ni slutila da će u kratkom roku sakupiti zavidan broj posjetitelja, koji na ovoj zanimljivoj stranici upijaju savjete o putovanjima uz private fotografije poznatih dama poput modela Laure Bailey, dizajnerice Charlotte Olympije, stilistice Kate Young, naše Mirele Forić Srne. Samo za Büro 24/7  Stephanie je u mini intervjuu otkrila svoje omiljene svjetske destinacije, ali i pohvalila naš Dubrovnik, koji naziva pravim skrivenim draguljom.

Od svih mjesta koja si posjetila koje ti je posebno ostalo u sjećanju?
Rekla bih da je to Indija – boje, hramovi, cvijeće, slonovi, tržnice začina, ljudi – jednostavno je čarobno. Provela sam tri tjedna u Indiji i zaljubila sam se. Odsjela sam u hotelima Oberoi i Taj Hotels, koji su mi priuštili iskustvo kao iz bajke – ružine latice u kadi, paunovi koji prolaze kraj mene na jutarnjem satu yoge. Rajski.

Koje destinacije bi stavila uz bok Indiji?

Tokio, u kojem volim apsolutno sve, od hrane, ljudi, shoppinga. Sve je čisto, čak i podzemna izgleda nevjerojatno. Mislim da bih tamo mogla živjeti neko vrijeme. Nedavno sam posjetila Hrvatsku i oduševila sam se. Odsjela sam u Dubrovniku, ali smo brodom obilazili okolne otočiće. Plaže su prekrasne, vino je odlično. Svima sam preporučila da Hrvatsku uvrste na svoju listu destinacija koje moraju posjetiti.

Stephanie

Postoje li neke zemlje u kojima nisi još bila, a želiš ih posjetiti? Što je sljedeće u tvom kalendaru?

Na listi želja ostala mi je Australija koju planiram posjetiti sljedećeg Božića. Sanjam o Maroku i La Mamounia hotelu i shoppingu u Souksu. Voljela bih iskusiti Dubai, Argentinu i Kubu. Također, u državi Utah postoji resort Amangiri koji izgleda jako cool i jedinstveno.

Koje destinacije preporučuješ našim čitateljima za ovu sezonu?
Maldive, Rio, otok Palawan na Filipinima te Curacao (Karibi).

Blog Le Postcard pratite na: www.lepostcard.com

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više