Search

Klub Davida Lyncha dolazi i u Miami

Klub Davida Lyncha dolazi i u Miami

Pariški Silencio od sada u hotelu Delano South Beach


Noćni klub „Silencio“ dobro je poznat u Parizu. Naime, u njemu je sve, od interijera do namještaja, dizajnirao slavni redatelj David Lynch. Isto ime, „Silencio“, nosi i kazalište iz njegova filma „Mulholland Drive“, a ako se ne možete sjetiti, podsjetit ćemo vas kako i sam film završava riječju „Silencio!“. Interijeri pariške zgrade inspirirani su prvotnim Silenciom iz filma „Mulholland Drive“, a u njima je Lynch otvorio klub, galeriju, koncertnu dvoranu, kino, knjižnicu s knjigama o umjetnosti i lounge zonu.

U sklopu sajma Art Basel, „Silencio“ dolazi u Miami gdje će se smjestiti u hotel Delano South Beach i biti otvoren sve četiri noći. Američki pandan izgledat će identično i imati istu, prepoznatljivu atmosferu zahvaljujući sličnom osvjetljenju i originalnim koktelima. Sajam Art Basel Miami Beach privući će veliki broj posjetitelja, a poznate su i brojne zabave koje se odvijaju tijekom njegova trajanja. Vjerujemo kako će se mnoge od njih preseliti upravo u „Silencio“. I, naravno, i klub će mamiti svojim programom: kombinacijama filma, umjetnosti, mode, žive glazbe i performansa - sve u najboljim pariškim tradicijama.

silencio

U travnju ove godine, klub „Silencio“ je otvoren i u Cannesu za vrijeme trajanja Filmskog festivala, a u njemu su se, na Gucci partyju, zabavljale Charlotte Casiraghi, Alicia Keys, Rosario Dawson i mnogi drugi. Prije nešto više od dva mjeseca, „Silencio“ je, zajedno s brendom Diesel i londonskom galerijom Serpentine Gallery, organizirao godišnju galu Future Contemporaries Party. Ovdje je uglednih gosti bilo još više. Svoju su noć u klubu proveli Eugenie od Yorka, Kate Moss, Kelly Osbourne, Sarah Ferguson, Amber Le Bon, Renzo Rosso i još brojni drugi uvaženi gosti.

silencio

silencio

silencio

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više