Search

5 najboljih azijskih barova na krovovima

5 najboljih azijskih barova na krovovima

Bangkok, Šangaj, Bali, Mumbai i Singapur

Tekst: BURO.


Image: Buro247.ru

Odabrali smo vas mali izbor najboljih azijskih barova koji se nalaze na krovovima luksuznih hotela ili poznatih poslovnih centara, gdje možete uživati u piću s očaravajućim pogledom na svjetske velegradove.

Rock Bar pod otvorenim nebom na otoku Bali kao stvoren je za sve u potrazi za romantikom. Mjesto je u vrlo kratkom roku postalo omiljeno mjesto mnogim turistima. Nalazi se na krovu hotela Ayana Resort and Spa Bali, a na ulazu se svake večeri stvaraju veliki redovi. Ako ste gost hotela, problema s rezervacijom neće biti.

5 najboljih azijskih barova na krovovima (фото 1)

Rock Bar, Bali

5 najboljih azijskih barova na krovovima (фото 2)

Vertigo Bar, Bangkok

Vertigo Bar se nalazi na 61. katu luksuznog hotela Banyan Tree u Bangkoku. Pogled iz bara ne moramo niti opisivati, naprosto je savršen. Idealno mjesto za piće s prijateljima, poslovnim partnerima ili boljom polovicom. U slučaju da ogladnite, ne brinite, bar Vertigo nudi i vrhunsku kuhinju u kojoj možete uživati uz kvalitetna vina te probrane deserte.

5 najboljih azijskih barova na krovovima (фото 3)

Vertigo Bar, Bangkok

5 najboljih azijskih barova na krovovima (фото 4)

Vue Bar, Šangaj

Vue Bar zauzima dva kata hotela Hyatt u Šangaju. Iz njega se pruža pogled na cijeli grad i rijeku. Bar je slavan po svojoj vinskoj karti, domišljatim koktelima i pićima pripravljenim po lokalnim receptima. Na 33. katu možete uživati u udobnim sofama, odvojenim separeima ili velikim stolovima za velika društva, a sve to uz glazbu koju svake večeri donosi drugi DJ.

5 najboljih azijskih barova na krovovima (фото 5)

Vue Bar, Šangaj

5 najboljih azijskih barova na krovovima (фото 6)

Altitude Gallery & Bar, Singapur

Altitude Gallery & Bar nalazi se na 282 metru Overseas Union Bank centra u Singapuru, što znači da je na samom njegovom vrhu. Uglavnom je mjesto na kojem se opuštaju poslovni ljudi, ali i lokacija popularna među turistima da uživaju u pogledu uz piće i zalogaj.

5 najboljih azijskih barova na krovovima (фото 7)

Altitude Gallery & Bar, Singapur

5 najboljih azijskih barova na krovovima (фото 8)

Aer Lounge, Mumbaij

Aer Lounge bar na krovu je jednog od najljepših hotela Mumbaija - Four Seasons. Sa zalaskom sunca možete uživati u Sunset Happy Houru uz pogled na živopisan grad. Večerima poslušajte jazz i funk bendove uz čašu kvalitetnog vina i opustite se od napornog dana.

5 najboljih azijskih barova na krovovima (фото 9)

Aer Lounge, Mumbaij

Tekst: D.Č./L.B.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više