Search

Počinje nikad jači PBZ Zagreb Indoors

Počinje nikad jači PBZ Zagreb Indoors

Od 2. do 10. veljače u Domu sportova


Svi najbolji hrvatski tenisači - Marin Čilić, Ivan Dodig, Ivo Karlović, Antonio Veić, hrvatski zet Marcos Baghdatis, Mihail Južnji, Andreas Seppi, Jurgen Melzer i Grigor Dimitrov natjecat će se od 2. do 10. veljače u Domu sportova. Na osmom izdanju jedinoga hrvatskog dvoranskoga ATP turnira nastupit će svi pobjednici osim Ivana Ljubičića koji je teniski teren zamijenio ulogom ambasadora turnira. Biti će to uzbudljivi teniski tjedan!

PBZ Indoors

Kako je prilikom press konferencije izjavio Goran Ivanišević; Turnir je vrlo jak, jači nego prošle godine i svi će uživati u tenisu! Tu su svi najbolji hrvatski igrači, pa Baghdatis, prošlogodišnji pobjednik Južnji, Seppi, kao i nova zvijezda, Bugarin Dimitrov, koji pozornost privlači i izvan tenis terena - Baby Federer! Također, ove godine ćemo imati 28 igrača u ždrijebu, pa će prva četiri nositelja biti slobodna u 1. kolu, što im omogućuje da prvi meč igraju tek u srijedu ili četvrtak, a sve tri pozivnice za turnir otišle su našim tenisačima - Antoniju Veiću, Mati Paviću i Ivi Karloviću.

Uz vrhunski sport neće nedostajati niti društvenih zbivanja koje su organizatori turnira ove godine proširili. Uz već tradicionalni Players' Party srijedom kojem se igrači posebno vesele, te Ladies' Day u petak, kada će svim damama ulaz u dvoranu biti slobodan, poseban program organiziran je u četvrtak za one najmlađe. U suradnji s Dječjom televizijom proslavit će se 100. rođendan Šegrta Hlapića uz dječje radionice, druženje s igračima i uz predstavu na centralnom terenu. Novost je Party Zona za gledatelje u Villageu turnira gdje ćete moći nazdraviti novim pobjedama i dobro se zabaviti nakon mečeva. Uz kupljene ulaznice imate šansu osvojiti i put u London, a više o tome pratite ovdje.

PBZ Indoors

Tekst: T.K.
Foto: PR

Leave a comment

više