Search

David Beckham će zaigrati u Paris Saint Germainu

David Beckham će zaigrati u Paris Saint Germainu

Zarađeni novac Beckham će donirati u humanitarne svrhe


Zbog snimanja reklamnih kampanji modnih brendova i brojnih pojavljivanja na eventima i naslovnicama modnih časopisa, mnogi su zaboravili glavno područje djelovanja Davida Beckhama - nogomet! David je posljednje igrao u klubu Los Angeles Galaxy s kojim je osvojio sjevernoameričko prvenstvo u Premier ligi za što mu je osobno čestitao i Barack Obama. No, u jesen je objavljeno kako Beckham napušta momčad.

Nedavno su obožavatelji Davidovog sportskog talenta saznali gdje će 37-godišnji Beckham nastaviti svoju karijeru. Ugovor mu je ponudio i klub Anzhi iz Mahačkale. O svojoj je budućnosti pregovarao i s klubom Arsenal, ali budući da se Beckham proslavio igrom u klubu Manchester United, nije niti razmatrao mogućnost da zaigra u nekom drugom britanskom klubu osim u „Crvenim vragovima“. S igračem se nije mogla dogovoriti niti uprava još nekoliko klubova uključujući i onih iz Kine, Saudijske Arabije pa čak i Italije. Beckham je odgovorio samo na ponudu kluba Paris Saint Germain s kojim je jučer i potpisao ugovor.

beckhampsg

Prema Davidovim riječima, nikada nije dobio istovremeno toliko ponuda. Odlučio se za Paris Saint Germain jer mu se sviđa dinamični razvoj kluba i njegova perspektivnost. Beckham je mogao potpisati ugovor s pariškim klubom još prije godinu dana, no obitelj nogometaša je bila protiv budući da nitko nije htio napustiti Ameriku. Najzanimljivija je ipak bila činjenica kako Davida uopće ne zanima financijski dobitak: „U PSG-u neću primati plaću. Odlučili smo kako ćemo moj zarađeni novac svaki mjesec donirati za humanitarnu pomoć djeci“, izjavio je Beckham.

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više