Search

Aplikacije za trening uz koje svaki izgovor o dosadi u teretani pada u vodu

Aplikacije za trening uz koje svaki izgovor o dosadi u teretani pada u vodu

Revolucijaaaaa!

Image: Promo

Sve nas više bombardiraju s aplikacijama koje broje korake te unesene i potrošene kalorije. Pustimo sad to i koncentrirajmo se na one koje nude programe, izazove i savjete kako postići dobru formu

Sigurni smo da vam je već svega preko glave i ako se još uvijek niste pokrenuli, a želite se dovesti u formu do ljeta sada je zadnji vlak u tom smjeru. Poznati svjetski treneri koji su zaduženi za trening najboljih plesača, treneri u školama za mršavljenje i osobni treneri u teretanama predstavili su svoje ozbiljne aplikacije s ciljem - dovesti se u vrhunsku formu. U nastavku otkrijte onu koja vam najbolje odgovara: 

Fade 2 Fit 

Djevojka sa savršenim tijelom u spotu Kanye Westa, Teja Taylor prikupila je gotovo 5 milijuna pretplatnika početkom ožujka kada je pokrenula vlastiti online program obuke. Taylor često ističe kako nikad nije na dijeti, već jede pizzu, prženu piletinu i tjesteninu. Izbjegava povrće i kaže da samo pleše. Program Fade 2 Fit stvoren je za ljubitelje plesa, a sastoji se od izazova koji traje 90 dana. Program je podijeljen u tri slijeda: trening s utezima, kardio trening s plesnim elementima i poseban program za trudnice. Program nije besplatan, ali sudeći po njezinom tijelu sigurni smo da se isplati uložiti u njega. 

Aplikacije za trening uz koje svaki izgovor o dosadi u teretani pada u vodu (фото 1)

Go2Fit

Go2fit je projekt dva profesionalna trenera koji je pokrenut još u ožujku 2017. godine. Pruža personalizirani program obuke, preporučen plan obroka i sposobnost da se konzultira s osobnim trenerom 24 sata dnevno. Naravno, da biste ga preuzeli, morate ispuniti obrazac i preplatiti se. Stranica izgleda kao virtualni udžbenik i povoljna je ako ste već član nekog fitness kluba, ali ne želite potrošiti puno novaca na osobne trenere. Fitness vodič koncipiran je tako da pokazuje tehniku svake vježbe, a komunikacija s osobnim trenerom dolazi u posebnom prozoru za chat gdje možete napraviti plan obroka i konzultirati se o svakom pitanju sa stručnjakom. 

Aplikacije za trening uz koje svaki izgovor o dosadi u teretani pada u vodu (фото 2)

7 Minute Workout App 

Genijalna aplikacija koja nudi kratke programe za sve one koji misle da nemaju vremena vježbati. E sad, ovaj trening može biti tih kratkih 7 minuta, ali možete si zadati izazov i napraviti 5 krugova pa da to već izgleda kao trening? Prodano. Poželjno je za početnike, iako objedinjuje i opciju treninga za napredne vježbače. 7 minuta zvuči predobro da ne biste bacili oko na nju. 

Aplikacije za trening uz koje svaki izgovor o dosadi u teretani pada u vodu (фото 3)

30-dnevni fitness izazov 

Vježbanje kod kuće odgovara svima i u svako vrijeme. 30-dnevni fitness izazov koji je na znanstveni način osmislio profesionalni trener fitnessa poboljšavaju kondiciju i zdravlje. Upornim vježbanjem postići ćete izvrsne rezultate, a uzimajući u obzir pravila vježbanja 30-dnevni fitness izazov povećava intenzitet vježbanja korak po korak, što korisniku olakšava svakodnevni trening. Kondicija i gubljenje kilograma su prvi na udaru. 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više