Search

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice

Pripreme za ljeto u njihovom slučaju traje od prošlog ljeta


Image: Instagram

Poznate Hrvatice već su odavno shvatile da je redovito vježbanje važno, kako za zdravlje tako i za izgled, a tjedan bez intenzivnih treninga više ne mogu niti zamisliti...

One su već dulje vrijeme redovite gošće u raznim gradskim teretanama, pilates i yoga studijima, posvećene raznolikim oblicima vježbanja... Svoj život bez toga, odnosno fizičke aktivnosti i zdrave prehrane ne mogu više zamisliti i unatoč svojim dnevnima obvezama, za izostanak s treninga jednostavno nemaju niti žele imati isprike. Da je vježbanje važno za dobar izgled i zdravlje znaju već i ptice na grani, jer osim što se vježbanjem čuva zdravlje, potiče se i samopouzdanje, energija, kao i sreća. A vjerujemo kako su njima svima zbog učestale izloženosti javnosti svi su ovi rezultati vježbanja izuzetno važni i da nema boljeg osjećaja, kako za njih tako i za sve, kada se dobro osjećate u svom tijelu. Pritom je isto tako važno i prihvatiti činjenicu kako je vježbanje kao svojevrsni put ka sreći i zadovoljstvu, a one će vam to sve redom i potvrditi. S obzirom na to da se bliži ljeto i period kada se više baš i ne možemo, a niti želimo skrivati iza odjeće, a za vježbanje i takav lifestyle naprosto nikada nije kasno (čak i ako odlučite krenuti sada), pitali smo ih kako se to one pripremaju za ljeto (ali i cijelu godinu), gdje vježbaju, s kim vježbaju, kakve treninge odrađuju... Evo što su nam otkrile poznate hrvatske dame različitih profesija: 

Marijana Batinić
(voditeljica)

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice (фото 1)

"Trener mi je Nikola Šimić, na Instagramu je Nickfit. S njim sam već dvije godine, vrhunski je trener, kineziolog, ali i odličan psiholog. Treniramo odnedavno u ZONA boutique health centru, u divnoj atmosferi, genijalnom prostoru. Tamo vježbam i održavam dobru fizičku kondiciju, a u ZONI su mi kreirali plan i program pravilne prehrane. Pritom prakticiram različite tehnike promišljanja i opuštanja."

Tatjana Jurić
(voditeljica)

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice (фото 2)

"Evo me baš u teretani. Već godinama treniram s Orlandom u njegovom gymu, a evo danas se nakon nekoliko mjeseci pauze vraćam u pogon."

Tatjana Dragović
(model)

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice (фото 3)

"Vježbam u studiju Pilates Point Zagreb jer je vjeran izvornoj metodi i svi su instruktori internacionalno certificirani, redovno idu na "continuing education" seminare i rade s najvećim imenima u pilatesu danas. Istovremeno posjeduju i primjenjuju najnovija saznanja na područjima anatomije, fizioterapije, kineziologije i sl. Stoga kroz izvornu metodu svakom mogu prilagoditi program sukladno osobnim potrebama, problemima i sl. S obzirom na probleme koji su se kod mene pojavili nakon treće trudnoće, moje se vježbanje ponekad svodi na "pilates terapiju". Koristeći pilates aparate (sprave) moja trenerica, ujedno i vlasnica studija, Sanja Kovačec osmišljava moj trening tako da prvenstveno radimo na stabilizaciji i jačanju, a tome naravno pridodamo i vježbe koje svakoj ženi trebaju (smijeh)."

Ecija Ojdanić
(glumica)

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice (фото 4)

"Vježbam redovito u atletskom klubu Perpetuum mobile, ali i u sklopu priprema za jednu predstavu. Osim toga, plešem i jazz dance tri puta tjedno."

Nevena Rendeli
(voditeljica)

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice (фото 5)

"Vježbam u MBS Centru i u pitanju su privatni treninzi koji su prilagođeni meni i postporođajnoj figuri. Tamo sam vježbala i prije, ali i u trudnoći. Vježbe se baziraju na čuvanju leđa s kojima imam problema, ali i na mršavljenju, odnosno vraćanju u formu."

Anita Dujić
(set dizajnerica)

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice (фото 6)

"Koliko god mi tempo bio užurban, trudim se vježbati i što pravilnije hraniti. Volim kombinirati plivanje, yogu pilates i teretanu. Kad sam u Hrvatskoj prepustim se u ruke osobnoj trenerici Moniki Imerović s kojom je pravi gušt vježbati, a rezultati se vide jako brzo. Volim otići i u Pink Elephant Yoga House kod Petre i Marka. Kako se uskoro bliži ljeto odlučila sam da je pravo vrijeme da se počne i ozbiljnije vježbati".

Jelena Veljača
(scenaristica, spisateljica)

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice (фото 7)

"Vježbala sam dugo kod Asje Petersen u njezinom Petersen studiju, koja mi je ujedno privatna trenerica. Pilates je u pitanju, a osim individualnog pristupa, kod nje postoje i grupe. Nisam baš neki tip za teretanu."

Ana Radišić
(voditeljica)

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice (фото 8)

"Treniram privatno s Marko Dešom u 4allGymu i kombiniram s trčanjem po guštu koliko me tijelo traži i pita. Obožavam Dešin pristup, način rada i osluškivanje želja. Volim započeti dan s jutarnjim treningom, nakon toga se cijeli dan smijem i osjećam se sjajno."

Lana Jurčević
(pjevačica)

Doznali smo gdje treniraju poznate Hrvatice (фото 9)

"Treniram gdje stignem, kod kuće, vani, u teretani. Nekad sama kod kuće, imam vježbe koje sam si odredila, s girjom, bučicama, gumenim trakama. U teretanu u koju idem, First Fitness & SquashTower, vlada baš "kućna atmosfera" tako da rijetko kada treniram sama." 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više