Search

Čeka nas najhladniji tjedan: nastavite s tjelovježbom kod kuće uz pomoć ovih kanala i aplikacija!

Čeka nas najhladniji tjedan: nastavite s tjelovježbom kod kuće uz pomoć ovih kanala i aplikacija!

Izlike ne bi smjele postojati


Image: buro247 arhiva

Temperature koje nas očekuju sigurno neće u nama potaknuti želju za odlaskom u teretanu, ali to vas ne bi trebalo spriječiti jer vam donosimo odlične treninge koje možete odraditi i u toplini svoga doma!

Ove niske temperature koje su nas zapljusnule tjeraju nas na pomisao da uđemo u hibernaciju sve dok ovo ledeno doba ne prođe. Međutim, iako je potpuno razumljivo da vam odlazak u teretanu po ovakvom vremenu nije primamljiv, to vam ne bi trebala biti izlika da ne radite nikakvu tjelovježbu. Kako biste nastavili sa svojim režimom (ili ga započeli), nije vam potrebno ni sunce, a ni oprema. Potrebna vam je samo volja da se ujutro prije obaveza ili predvečer nakon ispunjenih obaveza odjenete u sportsku odjeću i upalite pomno odabrani YouTube kanal s vježbama ili skinete aplikaciju koja će vam uvelike pomoći u održavanju ili postizanju željene linije. Donosimo vam 5 treninga za koje vam nije potrebna oprema i koje možete raditi u toplini svoga doma.

Sweat App

S približno devet milijuna pratitelja na Instagramu, Kayla je kraljica treninga koje možete raditi kod kuće. Njezin profil je kombinacija zdrave hrane, savršeno definiranih trbušnjaka, videa treninga i nevjerojatnih prije i poslije slika žena koje su koristile njezinu aplikaciju. Ova aplikacija ima raspoređene dane za definiranje ruku, nogu i trbušnjaka, u kojoj se kombiniraju treninzi visokog i nižeg intenziteta. Imate i dane za odmaranje, tjedne izazove te planove prehrane s receptima. Ne samo da ćete imati treninge za hladne dane, nego vam se može dogoditi da koristite ovu aplikaciju tijekom cijele godine. Njenu službenu stranicu možete posjetiti ovdje.

Čeka nas najhladniji tjedan: nastavite s tjelovježbom kod kuće uz pomoć ovih kanala i aplikacija! (фото 1)

Yoga with Adriene - 30 day Yoga Challenge

Adriene je vesela, opuštena instruktorica yoge, a njezin studio je interijer o kojem maštamo. Njezini treninzi su u potpunosti prilagođeni vama, pa tako možete napraviti točno određeni trening za situaciju u kojoj vas boli glava ili trening koji će vam odgovarati ako ste pojeli previše hrane. Ovaj izazov traje 30 dana i treninzi traju samo 25 minuta (koje svi možemo izdvojiti), a to je prava sitnica jer od ovog tipa treninga dobivamo snagu, balans i fleksibilnost.

 

Tone it Up

Najveća korist ove aplikacije je to što je ne morate kupovati. Nudi dvije opcije za vašu dnevnu tjelovježbu: trening koji traje 15 minuta, gdje je fokus stavljen na toniranje nogu, ruku, trbušnjaka te cjelokupnog tijela i duže treninge koje možete dobiti nakon što kupite samu aplikaciju. Za više informacija posjetite njezinu službenu stranicu.

Čeka nas najhladniji tjedan: nastavite s tjelovježbom kod kuće uz pomoć ovih kanala i aplikacija! (фото 2)

Dance Fitness with Jessica

Volite plesati? onda je ovo pravi tip treninga za vas. Jessica vodi svoje gledatelje u plesnu avanturu u kojoj ne samo da uživate, nego i topite kilograma i tonirate svoje tijelo. Za one koji su početnici, ovi treninzi će pomoći da usavrše svoju koordinaciju i ako budete na početku imali problema dok ne "uhvatite" korake, jednom kad ih zapamtite - bit ćete navučeni. Najpoznatiji trening joj je onaj u kojem je napravila plesnu koreografiju na "Sorry Not Sorry".

Runtastic Body Weight Exercises

Ako ste osoba koja ne može podnijeti rutinu, ova aplikacija ima 180 različitih body weight vježbi. Postoje tri načina kako da koristite ovu aplikaciju. Možete napraviti svoj personalizirani program vježbanja koji traje 12 tjedana, napraviti vlastiti trening u kojem ćete se fokusirati na područje koje želite oblikovati i pritom točno odrediti trajanje treninga te napraviti trening u kojem ćete samo raditi gomilu "marinaca". Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više