Search

Fitness djevojke koje trebate pratiti na Instagramu, a koje su istovremeno i vrlo \"stajliš\"

Fitness djevojke koje trebate pratiti na Instagramu, a koje su istovremeno i vrlo "stajliš"

Kada se spoje moda i fitness na omiljenoj društvenoj mreži


Image: buro247.my

Ako ste mislili da je nemoguća misija aktivno vježbati i pritom izgledati dobro u smislu "stajlinga", onda svakako zavirite na Instagram profile ovih cool djevojaka koje vam predstavljamo u nastavku...

Instagram je u posljednje vrijeme zatrpan atraktivnim fotografijama djevojaka kojima je fokus profila fitness, ali u kombinaciji s modom. Da te dvije stvari mogu ići zajedno i djelovati vrlo skladno, odavno već znamo, a mi smo ti povodom pronašli nekoliko insta djevojaka koje njeguju i jedno i drugo, ali s dodatkom neke svoje priče s kojom se izdvajaju. Ako ste trenutno u tom điru, onda svakako zavirite na inspirativne i motivirajuće profile koje vam donosimo u nastavku, a čije vlasnice itekako znaju što i kako rade... 

 

Natalie Uhling ćete pratiti ako volite postove koji koketiraju s modom i fitnessom. Ima preko 65.000 pratitelja, boravi u New Yorku, a osima plesa, voli i kickboxing.

Fitness djevojke koje trebate pratiti na Instagramu, a koje su istovremeno i vrlo "stajliš" (фото 1)

Cat Meffan živi u Londonu, a njezin insta profil je sjajan spoj putovanja i yoge. U slobodno vrijeme dizajnira nakit, instruktorica je yoge, a za sebe voli reći i da je travel blogerica. Ima preko 80.000 pratitelja. 

Fitness djevojke koje trebate pratiti na Instagramu, a koje su istovremeno i vrlo "stajliš" (фото 2)

Adrianne Ho je model koji na odličan način spaja modu, fitness i zdravu prehranu, a sve skupa u kombinaciji djeluje kao savršena inspiracija njezinim pratiteljima, kojih ima preko 659.000 tisuća. Živi i radi u Los Angelesu. 

Fitness djevojke koje trebate pratiti na Instagramu, a koje su istovremeno i vrlo "stajliš" (фото 3)

Bianca Cheah-Chalmers je prije svega model, ali i instruktorica yoge. Ova lijepa Australka živi i radi u Los Angelesu, na Instagramu ima preko 169.000 pratitelja, a ako vam je kod vježbanja potrebna inspiracija i motivacija, njezin profil je sjajno odredište za to. 

Fitness djevojke koje trebate pratiti na Instagramu, a koje su istovremeno i vrlo "stajliš" (фото 4)

Fredrika Akander je Šveđanka sa stalnom adresom u Australiji. Ima oko 96.000 pratitelja. Njeguje skandinavski stil, radi kao kreativna konzultantica i instruktorica yoge. 

Fitness djevojke koje trebate pratiti na Instagramu, a koje su istovremeno i vrlo "stajliš" (фото 5)

Caitlin Turner može se pohvaliti s preko 366.000 pratitelja na Instagramu. Osim što je instruktorica yoge, ona je i influencerica, a ako volite vidjeti yoga vježbe na najcool svjetskim lokacijama, svakako pogledajte njezin profil. 

Fitness djevojke koje trebate pratiti na Instagramu, a koje su istovremeno i vrlo "stajliš" (фото 6)

Tully Humphrey je kreativna direktorica i dizajnerica brenda Tully Lou, sportske odjeće. Ova Australka živi i radi u Los Angelesu, prati je oko 58.000 ljudi, a ako ste u potrazi za stajliš odjevnim kombinacijama za gym onda ju svakako trebate pratiti. 

Fitness djevojke koje trebate pratiti na Instagramu, a koje su istovremeno i vrlo "stajliš" (фото 7)

Mary Helen Bowers je profesionalna balerina i celebrity trenerica. Radi s poznatima kao što je primjerice Natalie Portman. Ako volite elegantnu kombinaciju fitnessa i baleta, onda ju svakako pratite. Živi i radi u New Yorku, a na Instagramu ju prati oko 574.000 ljudi. 

Fitness djevojke koje trebate pratiti na Instagramu, a koje su istovremeno i vrlo "stajliš" (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više