Search

Halle Berry ima 51 godinu i trenira pet dana u tjednu. Ovo su rezultati treninga

Halle Berry ima 51 godinu i trenira pet dana u tjednu. Ovo su rezultati treninga

Birajte: boks, istezanje, meditacija

Image: buro247.ua

Glumica za koju se čini da je vrijeme stalo, na svom Instagramu profilu redovito otkriva kako održava svoju odličnu liniju i mladoliki izgled

Kako piše W magazine, glumica Halle Berry i danas u svojoj 51. godini izgleda poput djevojčice. Njezino idealno tijelo rezultat je mukotrpnog rada na sebi, a taj rad uključuje pravilnu prehranu, trening, jogu i meditaciju. Svoje fitness tajne Berry redovito dijeli na svojem Instagram profilu i to prema mnogima puno bolje od brojnih sportskih blogera."Znam kako se teško usredotočiti i početi vježbati svaki dan, ali jedan od 24 sata u danu možete definitivno izdvojiti za sebe", kaže glumica. "Ne treba vam luksuzna teretana, dosta prostora ima u sobi, kuhinji ili na balkonu". Kako bi se osjećala sretno i kako bi imala energije za ići naprijed, Berry pomaže meditacija. Meditacija pomaže uravnotežiti lijevu i desnu hemisferu mozga, čineći um kreativnijim i sposobnim za bolju apsorpciju informacija i jasno poboljšava emocionalno zdravlje osobe.

Halle Berry ima 51 godinu i trenira pet dana u tjednu. Ovo su rezultati treninga (фото 1)

I sve navedeno su razlozi zašto ju glumica religiozno upražnjava svakoga dana. Čini se da gravitacija ne utječe na stanje njezine kože, ali glumica objašnjava kako je njezin svjež izgled povezan s konstantnim fizičkim opterećenjima. "Mnoge se žene u mojem dobu žale na opuštene grudi i pokušavaju napraviti sve kako bi izgledale mlađe. Ja radim vježbe za mišiće prsa i to funkcionira", objašnjava glumica. Halle Berry obožava jogu i stalno prakticira asane, koje pomažu pravilno rastegnuti mišiće. Glumica savjetuje da ih se stalno radi: što više - to bolje. Osim toga, fizički napor pomaže u ublažavanju stresa i smanjenju trauma, budući da je tijelo uvijek čvrsto i sve u njemu ispravno funkcionira. Ako vam je potrebna motivacija i inspiracija za početak rada na sebi - svakako povirite na profil glumice Halle Berry.

Halle Berry ima 51 godinu i trenira pet dana u tjednu. Ovo su rezultati treninga (фото 2)

Halle Berry ima 51 godinu i trenira pet dana u tjednu. Ovo su rezultati treninga (фото 3)Halle Berry ima 51 godinu i trenira pet dana u tjednu. Ovo su rezultati treninga (фото 4)

Halle Berry ima 51 godinu i trenira pet dana u tjednu. Ovo su rezultati treninga (фото 5)

Halle Berry ima 51 godinu i trenira pet dana u tjednu. Ovo su rezultati treninga (фото 6)


Related articles

Buro 24/7 Selection

više