Search

Imate li sve potrebno za novu sezonu vježbanja?

Imate li sve potrebno za novu sezonu vježbanja?

Počnite s Farmacijinim sportskim savjetovalištem

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Ljetni godišnji odmori za mnoge znače i ljetnu pauzu od vježbanja, pa je popularni modni citat "September is new January" vrlo česta inspiracija kako za redovite vježbače tako i za "kampanjce". Farmacia već dugi niz godina u okviru svog Sportskog savjetovališta nudi kompletnu sportsko-nutricionističku podlogu brojnih transformacijskih procesa organizma, bilo kod rekreativnih ili profesionalnih sportaša. Za učinkovito savjetovanje su bitna 3 elementa: stručno osoblje (u Farmacijinom slučaju voditeljica Savjetovališta, magistra kineziologije Miljana Azenić), relevantni mjerni uređaj i, naravno, odgovarajuća interpretacija mjerenja te preporuka pravilne prehrane i pratećih suplemenata.

farnmacia

farmacia

Voditeljica Sportskog savjetovališta ističe kako njihovi klijenti nisu isključivo sportaši pa i samim time imaju priliku utjecati na promjenu loših životnih navika i kod populacije nesportaša, odnosno rekreativaca te kod osoba koje tek planiraju mijenjati svoj stil života.

Imate li sve potrebno za novu sezonu vježbanja? (фото 1)

GAIA je mjerni uređaj za analizu sastava tjelesne mase iz kojeg se nakon samo nekoliko minuta dobiva izvještaj na kojem su navedene individualne postotne količine minerala, proteina, masti, vode, tjelesne mase bez masnoća, tjelesne mase bez minerala... Zanimljiv podatak koji se dobiva je i biološka starost organizma, bazalni metabolizam te preporučena (poželjna) dnevna potrošnja energije. Osim mjerenja i interpretacije rezultata (cijena individualnog mjerenja je 100 kn), u Farmacijinom Sportskom savjetovalištu možete dobiti i detaljan nutricionistički plan prehrane i trenažnih procesa (150 kn). Na osnovu svih dobivenih podataka trener i nutricionist vam mogu odrediti pravi program prehrane i treninga, a da ste sigurni da je najbolji za vašu spremu i tip tjelesne građe. S početkom nove sezone su se o uređaju Gaia, a i dodatnim uslugama Savjetovališta educirali i poznati zagrebački fitness treneri Ante Burazin, Drago Pezić i Jelena Butigan te beauty influencerica i makeup artistica Lada Mitrašinović.

Imate li sve potrebno za novu sezonu vježbanja? (фото 2)

Najčešća pitanja s kojima se susreću u savjetovalištu ovise o aktualnom sezonskom periodu, ali najčešće teme kod savjetovanja su svakako mršavljenje, kondicija, oblikovanje tijela i jačanje mišićnog tonusa te povećanje mišićne mase i snage. Kako bi u novu sezonu vježbanja krenuli uz individualne smjernice, na savjetovanje se možete naručiti u Farmacia Arena Centru, na broj 01 2068 827 svakim radnim danom od 10 do 21h.

Imate li sve potrebno za novu sezonu vježbanja? (фото 3)

Imate li sve potrebno za novu sezonu vježbanja? (фото 4)

farmacia

farmacia

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više