Traži

Jedno vrlo pametno i inovativno uže za preskakanje

Jedno vrlo pametno i inovativno uže za preskakanje

"Smart Rope"


Fotografija: Tangram Factory

Moderan i elegantan dizajn s inovativnim opcijama i mogućnostima sastavni su dio ovog novog koncepta užeta za preskakanje

Uže za preskakanje ultimativna je sprava koja nas instantno vraća u djetinjstvo, a danas je ujedno jedan od onih pomagača u vrlo ozbiljnom treningu. Preskakanjem užeta rade velike mišićne skupine, ali i oni unutarnji mišići koji se prije svega brinu kako će tijelo doskočiti i ponovno se odraziti. Osim toga, preskakanjem užeta razvija se koordinacija, elastičnost, a kao vrlo aerobna aktivnost pomaže pri mršavljenju, dok mnogim sportašima danas ta aktivnost služi kao segment zagrijavanja. No, kod rekreativaca je danas sve popularnije i prisutnije. Osim što se samo uže danas može kupiti u svakoj sportskoj trgovini, cjenovno je vrlo pristupačno i samim time već u startu financijska ulaganja su minimalna dok je sve ostalo na samom "skakaču".


No, kako to obično biva u svim segmentima, na tržištu se pojavilo i jedno "pametno uže" za preskakanje, modernog dizajna s inovativnim tehnološki-naprednim funkcijama, odnosno projekcijom tekućih rezultata i podataka uz moć LED-ica u zraku za vrijeme skakanja. Zove se "Smart Rope" i može se povezati s vašim pametnim telefonom, odnosno satom preko aplikacije. Na taj način možete u svakom trenutku imati informacije vezane uz minutažu, izgubljene kalorije pri skakanju i slično, te tako stvarati svoju osobnu bazu treninga i efektivnosti. Ujedno ima dodatne funkcije koje pomažu pri poticanju i ostvarivanju vašeg cilja kod skakanja, a sve možete šerati i na društvene mreže ukoliko to želite. Pa ukoliko svoj trening preskakanja užeta želite dići na jednu novu razinu, onda je "Smart Rope" svakako izbor za vas. Trenutno je riječ o prototipu koji svoja financijska sredstva prikuplja putem Kickstarter kampanje.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor