Search

Lijeni ste za odlazak u teretanu? Na ovim ćete Youtube kanalima pronaći vježbe koje možete raditi kod kuće

Lijeni ste za odlazak u teretanu? Na ovim ćete Youtube kanalima pronaći vježbe koje možete raditi kod kuće

Izdvojili smo najbolje

Tekst: F.Š.


Image: Unsplash

Održavanje fizičke forme baš i nije najlakše stvar, pogotovo ljeti kada je sve u znaku (godišnjeg) odmora. Da je vježbanje kod kuće jedna od opcija kojoj se možete okrenuti ako vam teretana nije dostupna baš i nije neka novost s obzirom na to da je posljednjih nekoliko godina osvanula ogromna količina fitness profila na društvenim mrežama, kao i YouTube kanala na kojima možete pronaći brojne tutoriale i nove trendove u vježbanju. Kako biste izbjegli nezanemarivu količinu onih nekvalitetnih, u nastavku donosimo nekoliko provjerno dobrih YouTube kanala koji će vam pomoći u održavanju kondicije u udobnosti vašeg doma, a koje ćete, osim toga, moći pratiti s lakoćom.

Yoga s Adriene

Instruktorica yoge i poduzetnica Adriene Mishler putem svojeg kanala s pratiteljima dijeli različite yoga rutine, u kojima joj se najčešće priključi i njezin psić Benji, a namijenjene su različitim svrhama: od razbuđivanja pa sve do liječenja mamurluka. Njezin kanal prati više od pet milijuna pretplatnika, a vježbe koje pokazuje prilagođene su svim dobnim skupinama. Njezin opuštajući glas vas vodit će vas kroz različite vrste treninga, od onih nešto laganijih i opuštajućih pa sve do onih najintenzivnijih, ovisno o tome kako se osjećate i što želite postići.

POPSUGAR Fitness

Ako ste ikada tražili online treninge, vjerojatno ste naišli na kanal POPSUGAR Fitness kojeg obožavaju i najzagriženiji fitness entuzijasti. Youtube kanal je podijeljen u nekoliko osnovnih kategorija: intenzivni 30-minutni treninzi, plesni treninzi i oni prilagođeni početnicima, kako bi potraga za idealnim načinom vježbanja bila što lakša.

Blogilates

Blogilates je kanal popularne fitness instruktorice Casey Ho kojeg prati više od četiri milijuna pretplatnika. Ho je certificirana instruktorica, a popularna je postala zbog toga što je pilates vježbe izvodila uz zvukove hitova sa svjetskih glazbenih ljestvica. Osim vježbanja, na svojem kanalu svakodnevno dijeli i savjete o zdravlju te trikove za održavanje pravilne prehrane.

Joanna Soh

Osnivačica mobilne aplikacije Fio, Joanna Soh poznata je po svojim učinkovitim intenzivnim treninzima. Pomoću jednog od njih možete izgubiti i do 10 tisuča kalorija u 30 dana, a među najgledanijim video uratcima nalazi se i onaj o izazovu pomoću kojeg možete izgubiti masne naslage na trbuhu u roku od četiri tjedna.

MadFit

Iza inovativnog kanala stoji Maddie Lymburner koja će vam pokazati da vam za dobru formu ne treba nikakva oprema već da sve vježbe možete raditi isključivo s težinom vlastitog tijela. Osim toga, svaki video fokusiran je na različiti dio tijela poput trbuha ili leđa, a na ovaj Youtube kanal zasigurno će vas inspirirati na vježbanje - sve što morate učiniti je izdvojiti malo vremena i pronaći dovoljno mjesta u svom životnom prostoru.

Jessica Smith

S više od 20 godina iskustva u fitness industriji, instruktorica Jessica Smith svojim pratiteljima pruža treninge koji, kako sama kaže, nisu preteški te ne šire negativnu energiju. Ističe i kako nije pobornik vježbanja u seksi opravicama poput sportskog grudnjaka i preuskih tajica te smatra da bi svatko trebao vježbati u onome u čemu se osjeća najbolje. Ono na što ova fitness entuzijastica stavlja naglasak je kvalitetan trening, nebitno radi li se od yogi ili intenzivnim vježbama snage.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više