Search

Medvjedi ponovno u svom stilu obilježavaju \"ružičasti\" listopad

Medvjedi ponovno u svom stilu obilježavaju "ružičasti" listopad

Vrhunac kampanje sutra u Domu sportova


Image: PR

Sezona se zahuktala, već smo gotovo na sredini regularnog dijela prvenstva, a najteži dio borbe za doigravanje tek je pred nama

No, to nije jedina borba u kojoj Medvjedi ovih dana sudjeluju. Kao i u listopadu prošle godine, Medvjedi su odlučili još jednom jasno dati do znanja kako postoji jedna stvar koja je ipak ispred bilo kojeg rezultata ili pozicije na ljestvici, a to je zdravlje. Medvjedi po drugi puta u klupskoj povijesti skidaju svoju tradicionalnu, plavu boju i oblače pomalo neobičnu, ali vrlo šarmantnu, ružičastu. Ružičasti dres s jasnom porukom: Život je vrijedan, čuvajte ga! Vrhunac kampanje Medveščaka u podizanju svijesti o opasnosti ženskih malignih bolesti, a posebice raka dojke, bit će u petak, 30. listopada u 18:30, kada će Medvjedi uz svoju standardnu hokejsku opremu navući ružičaste dresove i u njima isklizati na led Ledene dvorane Doma sportova. U istom trenutku kad Medvjedi iskližu na led ružičasti dresovi u kojima Medvjedi igraju ovu posebnu utakmicu krenut će u posebnu humanitarnu licitaciju. Licitacija će trajati pet dana, a sav prihod prikupljen humanitarnom licitacijom bit će doniran Udruzi oboljelih od karcinoma dojke Sve za Nju.

Medvjedi ponovno u svom stilu obilježavaju "ružičasti" listopad (фото 1)

Najvjerniji navijači Medvjeda i svi oni s velikim srcem koji se žele svojim doprinosom uključiti u ovu humanitarnu akciju moći će ove posebne dresove i potpisane pakove naći na licitaciji putem interneta na www.aukcije.hr, na brojevima telefona 01 65 20 739 i 01 65 866 13 ili e-mailu na info@aukcije.hr. Licitacije započinju s prvim sučevim zviždukom u 18:30 sati 30. listopada 2015., a završavaju pet dana kasnije, u ponedjeljak 2. studenog 2015. u 20:00 sati. Početna licitacijska cijena svakog ružičastog dresa iznosi 400 kn, a vlasnikom će postati onaj tko ponudi najvišu donaciju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više