Search

Obilježite svjetski Dan crvenih noseva

Obilježite svjetski Dan crvenih noseva

Zagrebački Medvjedi ponovo u humanitarnoj akciji

BURO.


Image: PR

Na današnji dan, 13. ožujka, cijeli svijet obilježava "Dan crvenih nosova" u organizaciji humanitarne organizacije Comic Reliefa

Naime, na ovaj dan svijet se protiv siromaštva, nasilja, zlostavljanja djece, HIV-a i svih ostalih globalnih problema 'bori' jedinstvenim oružjem - zabavom i smijehom, a crveni nos je simbol koji predstavlja upravo sve to. Zagrebački Medvjedi također znaju da je smijeh najbolji lijek, stoga su i oni stavili svoj ''crveni nos'' i podržali Dan crvenih nosova, posvetivši ga velikoj nacionalnoj humanitarnoj kampanji prikupljanja donacija za dječje obroke u hrvatskim školama. 

Svi vi koji ste voljni sudjelovati u ovoj dnevnoj akciji,  trebate staviti svoj ''crveni nos'', fotografirati se s njim, objaviti na svojim društvenim mrežama i u opis fotografije obavezno upisati #NoseForCause #TogetherWeAre. Klupska humanitarna zaklada će, pak, za svaku objavljenu fotografiju s crvenim nosom koja je potpisana s #NoseForCause #TogetherWeAre i zabilježena na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest ...) donirati 4,50 kn humanitarnoj udruzi Portal Dobrote za dječje obroke u hrvatskim školama.

Obilježite svjetski Dan crvenih noseva (фото 1)

Također, možete uplatiti i osobnu donaciju odabrane vrijednosti i u skladu s osobnim mogućnostima na žiro račun Humanitarne udruge Portal dobrote, broj računa HR5924020061500035096 (Erste banka) koja provodi nacionalnu humanitarnu kampanju 'Da niti jedno dijete u hrvatskim školama ne bude gladno'.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više