Search

Odlazak u teretanu i na fitness je prošlost! Upoznajte novi način vježbanja uz zrcalo iz budućnosti

Odlazak u teretanu i na fitness je prošlost! Upoznajte novi način vježbanja uz zrcalo iz budućnosti

MIRROR


Image: buro247.ua

Svako malo u stvarnom životu ugledamo situaciju iz serije "Black Mirror" i ostanemo šokirani kako ipak u jednom segmentu nije bila u pitanju samo fikcija i neka daleka predikcija, nego bliska budućnost koja je postala sadašnjost i stvarnost. To nam je potvrdio i ovaj novi inovativni način vježbanja ili kako ga tvorci nazivaju - kućni gym koji dolazi u obliku jednog vertikalnog zrcala namontiranog na vaš zid. 

Odlazak u teretanu i na fitness je prošlost! Upoznajte novi način vježbanja uz zrcalo iz budućnosti (фото 1)

Naime, u pitanju je zapravo veliki LCD ekran s implementiranim stereo zvučnicima i kamerom, a nudi niz vrsta treninga, od joge do klasičnog teretana vježbanja, pa do boksa. Osim što vam se ne na ekranu prikazuje vaš virtualni trener koji vam sugerira, motivira i pokazuje izvođenje pojedinih treninga i vježbi koje vi paralelno pratite, ovaj pametni sustav monitorira i sve što radite, bilježi i daje vam rezultate u realnom vremenu koji su vam bitni, poput recimo koliko trošite kalorija, otkucaje srca i koliko dugo vježbate, intenzitet i slično. Oblici vježbanja segmentirani su i po razinama, od onih lakših pa do onih kompleksnijih i puno zahtjevnijih. 

Odlazak u teretanu i na fitness je prošlost! Upoznajte novi način vježbanja uz zrcalo iz budućnosti (фото 2)

Sve skupa u konačnici izgleda kao da imate privatni trening jedan na jedan, ali u svom domu. Sve što vam treba jest malo prostora i naravno, 1.495 dolara koliko i košta ovo tehnološko fitness čudo koje će se, vjerujemo, vrlo brzo naći u domovima celebrityja i svih onih koje drže do zdravog i aktivnog način života. Realno, za ne vježbanje sada zaista nema isprike.

Kako funkcionira ovaj famozni MIRROR koji, naravno, možete povezati i s pripadajućom mobilnom aplikacijom, provjerite u videu…

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više