Search

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije!

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije!

Yoga, trčanje, penjanje, boks...


Image: Getty Images,
Instagram

Fitness rutine poznatih su ono što cijeli svijet želi saznati, kako bi ih i sami implementirali u svoje živote i postigli zdravu i vitku liniju...

Tjelovježba je postala imperativ u vođenju zdravog života i više nije toliko naglasak na tome da se samo smršavi, nego da se zbilja vodi aktivniji način života. U svemu tome, najveća pozornost usmjerena je na poznate glumice, modele i pjevačice te svi pokušavaju oduvijek saznati kako one održavaju svoju fit liniju. Sve te rutine su nama već odavno poznate, samo trebamo odabrati kakve učinke želimo i koji tip treninga najviše odgovara našoj tjelesnoj konstituciji, karakteru, ali i shvatiti koje rezultate želimo postići. Donosimo vam pregled 10 vrsta tjelovježbi i fitness rutina koje upražnjavaju poznate osobe - možda i sami u njima pronađete inspiraciju!


Gigi Hadid

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije! (фото 1)

Ova poznata manekenka cijelo vrijeme naglašava kako je teretana za nju - dosadna. Cijeli život se bavila odbojkom i jahanjem konja i jednostavno joj je trčanje po traci bilo jednolično. Stoga je tome našla rješenje u tome što je otkrila boks. Model otkriva kako upravo taj sport odgovara svakome tko želi u svoju rutini unijeti dozu napora, agresivnosti i učenja novih tehnika. Osim što se kilogrami tope brzinom munje, izvrstan je način rješavanja suvišnom stresa i toniranja vašeg tijela.


Miranda Kerr

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije! (фото 2)

Bivši Victorijin anđeo voli pak otići dva puta tjedno na pilates i yogu te usput radi što više izdržaja kako bi ojačala core. Osim toga ona voli vježbati uz Ballet Beautiful DVDs koji nude treninge namijenjene balerinama. Riječ je o teškim treninzima koji rade na svim skupinama mišića te vam osim snage omogućuju i fleksibilnost. Ples je odličan način ne samo postizanja željenih rezultata, nego i postizanja vrhunske zabave.


Adriana Lima

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije! (фото 3)

Prekrasna Adriana svoju rutinu u tjelovježbi voli stalno mijenjati. Tako je privremeno boks zamijenila s kružnim treninzima i trčanjem. Kako cijelo vrijeme putuje, tako je zapravo i prisiljena cijelo vrijeme mijenjati svoje treninge. Tako će odraditi i trening u teretani ako ju hotel u koje odsjeda ima, ali će prije izabrati trčanje - jer time spaja razgledavanje grada i tjelovježbu. Savjet koji bi ovaj prekrasan model dao svakome tko želi održati vitku liniji jest da sam sobom uvijek nose uže za preskakanje i odrade 10 minuta skakanja odmah ujutro kako bi ubrzali metabolizam. 


Jessica Chastain

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije! (фото 4)

Glumica svoju tjelovježbu odrađuje uz pomoć online treninga Bryan Kest Power Yoga. Tako svoju yogu može odraditi i u hotelskoj sobi, na setu ili u svom domu ako nema vremena posjetiti obližnji centar. Uz to, glumica naglašava da je njezina vitka linija rezultat Lindy Hop plesa. Ovaj popularni jazz stil plesa zahtijeva da imate partnera, ali zato vam sama tjelovježba može biti mnogo zabavnija. 


Jennifer Lopez

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije! (фото 5)

Žena čiju tajnu mladolikog izgleda svi pokušavaju saznati svoje treninge stalno izmjenjuje, ali je kardio trening uvijek prisutan. Pod kardio treninzima ona podrazumijeva plesanje, trčanje i fitness rutine, koje najčešće kombinira s treninzima koji uključuju podizanje različitih težina. Lopez naglašava da tijelo uvijek treba šokirati nekom novom vrstom treninga, kako se tijelo ne bi jednostavno "naviknulo" na određeni napor i kako bi stalno tjerali mišiće na novu vrstu napora.


Jennifer Aniston

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije! (фото 6)

Glumica također svoju rutinu konstantno mijenja. Pa tako u zadnje vrijeme prakticira penjanje. Sportsko penjanje ima pozitivan učinak na ljudski organizam, zabavno je, uzbudljivo i metalno izazovno. Razvija sve motoričke sposobnosti, s naglaskom na koordinaciju, ravnotežu i agilnost te vas potiče na razvijanje mentalne ustrajnosti. Uz to, Aniston također prakticira boks i trčanje.


Blake Lively

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije! (фото 7)

Nakon što je svjetsku javnost oduševila svojom besprijekornom linijom samo nekoliko mjeseci nakon poroda, svi su htjeli saznati kako je u tome uspjela. Uspjela je uz pomoć svog privatnog trenera, Dona Saladina, koji je za nju organizirao treninge kojima je naglasak bio na dizanju težina i mobilnosti. U svakom slučaju, Blake je na kraju oduševila svojom fit formom.


Beyonce

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije! (фото 8)

"Ne mogu jesti što god poželim, a ne mogu ići ni u teretanu", izjavila je za Self poznata pjevačica. Stoga, Beyonce radi kardio treninge, no najviše uživa u podizanju utega. Priznala je da je potrebno jako puno žrtve i mentalne snage, više nego fizičke snage. Smatra da nije bitno na kojem ste fitness programu, nego koliko ste ustrajni u njemu i koliko se njemu u potpunosti predate.


Natalie Portman

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije! (фото 9)

Potpuno drugi tip tjelovježbe upražnjava Natalie Portman, koja najviše voli planinariti sa svojim prijateljima. Osim toga jako voli plivati te često odlazi u obližnje zatvorene bazene kako bi postigla adekvatnu tjelovježbu za cijelo tijelo. Portman također prakticira Gyrotonic metodu, u kojoj se vježba sa specijalnim žicama kojima je namjena da potaknu cijelo tijelo na pokret i aktiviraju vaš centralni živčani sustav.


Kate Hudson

Otkrili smo tjelovježbe kojima poznati održavaju svoje zavidne linije! (фото 10)

Omiljena plavuša svoju liniju održava kardio treninzima i yogom, ali najviše prakticira Brazilian Butt Lift i pilates jer su to sve vježbe koje može raditi i kod kuće, a najbolje su za učvršćivanje stražnjice i trbušnih mišića. Uz to glumica pleše, odlazi u teretanu na kružne treninge i pliva.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više