Search

Ovih 5 fitness influencerica nove generacije će vas inspirirati na zdraviji život

Ovih 5 fitness influencerica nove generacije će vas inspirirati na zdraviji život

Tekst: BURO.


Dani kada smo željeli savjete o izgledu od žena koje izgledaju nerealno su daleko iza nas. Danas tražimo inspiraciju u osobama s kojima se možemo povezati, koje priznaju postojanje unutrašnjih borbi, povremene poraze i znaju pravo značenje malih pobjeda. Tražimo saveznika kojem vjerujemo, a ne boginje koje će nas otjerati u depresiju. Nova generacija fitness influencerica na Instagramu ima jednu zajedničku stvar: sve se oslanjaju na princip ljubavi prema sebi i odbijanje stereotipa koji ne dozvoljavaju individualan pristup vježbanju. Nemojte misliti da su blage – bilo koja od njihovih rutina će vas natjerati da se dobro preznojite, a najnapredniji vježbači će također dobiti dobar izazov. Umjesto toga, očekujte stvarniji prikaz priče o uspjehu i svim njegovim različitim licima.

Kirsty Godso

@kirstygodso

Ovih 5 fitness influencerica nove generacije će vas inspirirati na zdraviji život (фото 1)

Rođena na Novom Zelandu, Kirsty je danas prava Njujorčanka i Nike Master trener, a svoje vrijeme najviše provodi s privatnim klijentima. Svakim treningom trudi se utjecati na to kako se ljudi osjećaju prema vježbanju , a njen odabir su HIIT treninzi. Kako boluje od celijakalije dugo je bila na keto prehrani čijih se osnovnih principa i dalje drži, a svojim klijentima ističe kako je vrijeme oporavka između treninga presudno za uspjeh i napredak. Trud, rad i balans – ako vam je potrebna životna inspiracija, ne tražite dalje.

Sohee Lee

@soheefit

Ovih 5 fitness influencerica nove generacije će vas inspirirati na zdraviji život (фото 2)

Ona naziva stvari pravim imenom, bez uvijanja i njen snažni pohod protiv wellness i fitness zabluda je pravo osvježenje. Svojim sljedbenicima savjetuje odustajanje od imaginarnog savršenstva i prihvaćanje stvarnosti. Savjetuje programe kojih se možete držati na duge staze i objašnjava kako efikasno izgubiti kilograme. Prema Sohee osjećamo apsolutno poštovanje, a za njene personalizirane programe se možete prijaviti i online.

Tally Rye

@tallyrye

Ovih 5 fitness influencerica nove generacije će vas inspirirati na zdraviji život (фото 3)

Tally je kreatorica programa "Train Happy" i zagovornik toga da je dobar osjećaj iznad svakog drugog parametra. Ona ne izgleda kao neki tipičan fitness model koji zamišljamo, ne izvodi sekvence savršeno odmjereno poput koreografije i upravo zato što izgleda kao stvarna osoba ima sve simpatije javnosti i prava je predstavnica body positivity pokreta. Na njenom Instagram profilu pronaći ćete kratke motivacijske poruke i puno dobre energije. Ako vas zanima više, uključite se u njezin podcast @thegirlgains.

Kayla Itsines

@kayla_itsines

Ovih 5 fitness influencerica nove generacije će vas inspirirati na zdraviji život (фото 4)

"Sweat with Kayla" je jedan od najpopularnijih serijala koje možete naći na netu, a njene e-knjige su svjetski hit. Njenim programima se možete lako pridružiti, postoje brojne varijacije na temu planova i paketa, a ono što im je zajedničko je to da su svi jako efikasni! Osim kratkih videa s kombinacijama vježbi koje preporučuje, Kaylin Instagram je poput lepeze transformacija njenih klijenata. Stvarne žene, stvarna tijela, stvarna poboljšanja i stvaran recept uz koji ćete postati bolja (i zadovoljnija) verzija sebe.

Cat Meffan

@catmeffan

Ovih 5 fitness influencerica nove generacije će vas inspirirati na zdraviji život (фото 5)

Cat razbija predrasude vezane za jogu (ili barem neke od ideja vezanih za nju koje svi imamo u podsvijesti) i pokazuje koliko ljepota samog tela ovisi od toga što s njim možete učiniti. Nevjerojatno graciozna i snažna, izvodi svoje rutine u prelijepim ambijentima po cijelom svijetu- svijetlim interijerima, salama za vježbanje ili u prirodi, potpuno je svejedno. Vjerojatno nema osobe koja neće poželjeti smirenost i agilnost kojom Cat zrači.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više