Search

Ovo je jedan od popularnijih treninga u Orlando Fit centru

Ovo je jedan od popularnijih treninga u Orlando Fit centru

Green Gold Gym

Tekst: Orlando Lopac


Image: Senja Vild

Trening koji obuhvaća sve mišiće tijela jedan je od popularnijih u Green Gold Gymu

S ponosom možemo predstaviti HIIT (high intensity interval training). Jedini smo koji ga tako rade, a osmišljen je kao privatni trening u gymu koji ne plaćate. Moderna Reebokova konstrukcija na kojoj se HIIT izvodi službeno se zove Reebok TriRig, a sastoji se od 6-12 trenažnih stanica. Na svakoj stanici se radi druga topološka regija i vi ste za 20-30 minuta napravili trening za cijelo tijelo. Kako se radi o treningu visokog intenziteta, možemo reći da je HIIT jedan od najboljih načina da se za kratko vrijeme stekne pristojna kondicija. Sagorijevanje kalorija odvijat će se još satima nakon što dođete doma.

orlando

Ako na trening dođe više ljudi od trenažnih stanica tada bez problema pridružujemo trenažere poput Air Bike-a, TRX-a, box vreće, girja...

Jedan izniman trenažer koji se također koristi u sklopu HIIT-a, individualno ili u grupi jest Octane Cross Circuit. To je eliptički trenažer na kojem kombinirate kardio aktivnost i vježbe snage koristeći PowerBlocks-ove. Po svojim performansama je daleko iznad standardnih eliptikala. Idealan za noge i stražnjicu, savršen je trening za ulazak u formu prije skijaške sezone. HIIT je trening o kojem brzo postanete "ovisni" jer postižete maksimalne efekte uz izrazito dinamičnu i atraktivnu atmosferu. Najbolji opis treninga: brzo i žestoko!

orlando

orlando

orlando

Ako nam se želite pridružiti slobodno svoju prijavu za besplatan trening potvrdite putem linka. Treninzi se održavaju od ponedjeljka do petka u 17h i 19h.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više