Search

Pet sjajnih Youtube joga kanala uz koje vježbanje postaje još lakše

Pet sjajnih Youtube joga kanala uz koje vježbanje postaje još lakše

Naši favoriti

Tekst: L.L.


Image: Unsplash

Odlazak u teretanu ili trening bilo kakve vrste nakon napornog radnog dana često pada u drugi plan pa postaje ono što odgađamo za neki drugi put. Svjesni smo toga i sami, a da bismo se ipak osjećali malo bolje, često se okrećemo YouTube trenerima koji nam zatim daju instrukcije za vježbanje iz udobnosti vlastitog doma. U moru kanala, izdvojili smo pet onih koji će vas najprije opustiti na najbolji mogući način, a zatim vas kroz sat joge provesti uz ugodne upute. I to je sve što vam zapravo treba.

Yoga With Adriene

Jedan od onih kanala koje će vam, vrlo vjerojatno, baš svi predložiti na prvu nosi ime "Yoga With Adriene" i gotovo smo sigurni kako bi vrlo brzo mogao postati vaš najdraži. Adriene je jednostavna, videe objavljuje više nego redovno pa iste vježbe ne morate ponavljati sve dok vam ne dosade, a u svojim videima komentira samo ono što je potrebno i to na iznimno simpatičan način. Nama dovoljno!

Boho Beautiful

Kanal koji vodi par, ona ispred, a on iza kamere, jednostavno je koncipiran i na isti takav način uvodi vas kako u početne, tako i u napredne satove joge. Na kanalu "Boho Beautiful" možete pronaći videe s vježbama od samo 20 minuta, taman dovoljno da se na savršen način protegnete i udahnete svom tijelu dozu svježine na lagan i opuštajuć način. A i lokacije na kojima svoje satove snimaju mogle bi vas dodatno inspirirati.

Fightmaster Yoga

Pronalazite li teško vrijeme za vježbanje i izmori li vas radni dan, "Fightmaster Yoga" mogla bi vam pomoći da ipak odradite kratki večernji trening i date svome tijelu ono što traži. Vježbajući s Lesley Fightmaster počet ćete jednostavno, a zatim vas natjerati da jogu uvrstite u svakodnevnu rutinu i osjećate se daleko bolje.

BrettLarkinYoga

Idealan za one kod kojih se često javljaju problemi s leđima, stresom i kojima je s vremena na vrijeme potreban reset nakon napornih svakodnevnih obaveza, kanal instruktorice Brett nudi vam kratke satove od 15 i manje minuta, ali i izazove poput jednomjesečnog svakodnevnog vježbanja kako biste isto uvrstili u rutinu i shvatili da nekoliko minuta vježbe prije odlaska na posao i nije toliko težak zadatak. Brett ne komplicira, daje odlične savjete i trenerica je kakvu bismo i sami poželjeli imati kod kuće.

Bad Yogi

Vlasnica kanala "Bad Yogi", Erin Motz, jedna je od onih s kojima ćete se brzo poistovjetiti. Opustit će vas na način na koji bi to učinila i vaša najbolja prijateljica, a kako Erin vjeruje da joga može postati sjajan način opuštanja za baš svakoga, s njom bez ikakvih problema mogu vježbati kako početnici, tako i oni nešto napredniji.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više