Search

Prejeli ste se za subotnji ručak? Ovaj sjajan trening uništit će kalorije

Prejeli ste se za subotnji ručak? Ovaj sjajan trening uništit će kalorije

Jednostavan i učinkovit

Tekst: F.Š.


Image: Unsplash

Vjerojatno ste se dosad susreli s izjavom kako trbušnjaci ne rastu u teretani, već u kuhinji. Iako je ova izjava istinita zbog toga što nezdrava prehrana uzrokuje masne naslage koje prekrivaju trbušne mišiće, jačanje istih ne bi trebali zanemariti. Vježbanje nikada nije bilo lakše ako u obzir uzmemo činjenicu da je danas sve lako dostupno. Kako bi održavali vitku liniju i ravan trbuh, više ne morate putovati do teretane jer vam je sve na dohvat ruke. Ono što vam uistinu treba je malo dobre volje i yoga mat, a ako niste sigurni koje vježbe će vam najbolje pomoći u postizanju ravnog trbuha, predlažemo da bacite pogled na YouTube kanal "Yoga s Adriene".

Instruktorica yoge i poduzetnica Adriene Mishler putem svojeg kanala s pratiteljima dijeli različite yoga rutine, u kojima joj se najčešće priključi i njezin psić Benji, a namijenjene su različitim svrhama: od razbuđivanja pa sve do liječenja mamurluka. Njezin kanal prati više od pet milijuna pretplatnika, a vježbe koje pokazuje prilagođene su svim dobnim skupinama. Njezin opuštajući glas vodit će vas kroz različite vrste treninga, od onih nešto laganijih i opuštajućih pa sve do onih najintenzivnijih, ovisno o tome kako se osjećate i što želite postići. Odličan trening kojeg ova instruktorica ima na svom kanalu je 20-minutni ab workout za uklanjanje masnih naslaga s trbuha.

Prejeli ste se za subotnji ručak? Ovaj sjajan trening uništit će kalorije (фото 1)

Video vas vodi kroz vježbe disanja, te vas potom upoznaje s različitim vježbama koje zahvaćaju vašu potkoljenicu, donji dio leđa, trbušnjake i gluteuse koji nadomještaju rad drugih mišića, štiteći od boli i ozljeda. Jedna od vježbi je most koja se sastoji od laganog podizanja stražnjice u poluležećem položaju, a ako se brinete da nećete moći "uhvatiti" sve pokrete, budite bez brige jer Mishler daje detaljne upute. Trening će biti savršen za sve one koji u svoj raspored žele ugurati brzi trening i tako nadomjestiti višak opuštanja tijekom vikenda.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više