Search

Sada možete vježbati kod kuće uz poznatu hrvatsku trenericu i koreografkinju

Sada možete vježbati kod kuće uz poznatu hrvatsku trenericu i koreografkinju

Urednik: BURO.


Ako ste prestali odlaziti u teretanu zbog pandemije ili se još niste odlučili na pokret, Andrea Solomun vam poručuje da nema isprika i to putem svog novog Youtube kanala na kojem će objavljvati vježbe koje možete raditi u privatnosti svog doma.

ANDREA SOLOMUN & tako će biti online mjesto vježbanja i educiranja, spajanja svega onoga što je nekadašnja balerina, a danas i autorica jedinstvenog programa &BALLET u svom dugogodišnjem iskustvu naučila i isprobala kao funkcionalno naspram tijela i uma.  DANCE CENTER ANDREA’S ROOM njezin je studio sa dvije lokacije u Zagrebu (Berislavićeva 21 i Stubička 75) na kojem holističkim pristupom, uz svoj tim trenerica i suradnika, osim treninga različitih programa organizira i brojne panele i edukacije. Upravo iz svjesnosti da ne mogu svi fizički doći, a uostalom u mogućnosti premošćivanja fizičkih udaljenosti upravo online kanalima, aktivirala se i na Youtube-u.

Prvi video je 25-minutni bodyweight circuit challenge u kojem se detaljno kroz strateški osmišljen trening s nizom vježbi i ponavljanja već vrlo jasno vidi da je cijeli projekt promišljen kako sadržajem tako i vizualno. Jedan na jedan privilegirana je forma privatnih treninga koje odsad svatko, bez isprike, preko ekrana sa Andreom Solomun može odraditi u udobnosti svoga doma.

Putem društvenih mreža Andrea je već najavila da će se na njezinom kanalu moći konzumirati autentični sadržaj kojim neće podilaziti publici, a koji za cilj ima ostvarivanje vlastitog optimalnog tijela svakog pojedinca. Tijela koje je prije svega funkcionalno i zdravo, a onda iz osviještenosti pokreta, disanja i pristupanja prehrani, nužno samo od sebe dolazi i do ljepšeg izgleda. Autorski programi vježbanja kao što je već dobro prihvaćeni &BALLET biti će upravo taj sadržaj za vježbanje. Tako će se tu naći &WORKOUT, &MOBILITY ali i &TALK s gostima ili &VLOG kao svojevrsni presjek svakodnevnice i tema kojima se inače bavi.

U ovim vremenima brojnih zdravstvenih izazova, kako ističe Andrea Solomun, zdravlje se postiže upravo osviještenim, pametnim bavljenjem tijelom u cjelini. ANDREA SOLOMUN & YOUTUBE KANAL zasigurno će mnogima biti prava doza motivacije da budu zdravi i tijelo i duhom i da lakše ostvare svoje optimalno tijelo.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više