Search

Vožnja na sobnom biciklu odsad više ne mora biti dosadna

Vožnja na sobnom biciklu odsad više ne mora biti dosadna

VirchyBike


Image: Unsplash

VirchyBike s umjetnom inteligencijom vozite u zatvorenom prostoru, ali si možete osigurati virtualno iskustvo kao da ste negdje vani u prirodi...

Kroz cijelu godinu ne želite se odreći vožnje biciklom, iako smo upravo ušli u period godine kada to vremenski uvjeti možda i neće moći dozvoliti, čak i onima najupornijima. No, nema brige jer za to postoji sobni bicikl, ali ne bilo kakav. Zove se VirchyBike i osim što je riječ o pametnom sobnom biciklu, on kombinira umjetnu inteligenciju, fizičku aktivnost i virtualnu stvarnost. 

Naime, sve što je potrebno jest spojiti ga preko Bluetootha s pametnim telefonom, nakon čega ćete dobiti i opciju osobnog trenera koji će pratiti vaš napredak, ali vam ujedno davati i sugestije kako ga poboljšati ili općenito namjestiti postavke bicikla. Ono što je još sjajno, virtualni osobni trener će vas ujedno i motivirati te bodriti.

Vožnja na sobnom biciklu odsad više ne mora biti dosadna (фото 1)

Kako vam sama vožnja ne bi postala dosadna, što nerijetko zna biti slučaj sa sobnim biciklom, virtualna stvarnost vam pruža opciju biranja virtualne staze. Osim toga, moguće je organizirati i utrke do osam vozača kako bi se dodatno potaknuo natjecateljski duh i naravno, intenzivirao trening i trošenje kalorija. VirchyBike se može naručiti u sklopu Kickstarter kampanje po cijeni od oko 2.500 kuna, a isporuka se očekuje u veljači 2018. godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više