Search

10 fantastičnih beauty aplikacija

10 fantastičnih beauty aplikacija

Proširena stvarnost


Image: buro247.ru

Za vas smo odabrali sjajne aplikacije koje će vam pomoći pri odabiru savršene frizure, make-upa, parfema, ali i odličan alat u zaštiti od opasnih sunčevih zraka te ponuditi odlične korisne savjete. A sve što vi trebate učiniti jest skinuti željenu aplikaciju

iMakeup Booth

Ova aplikacija pomoći će vam odabrati bilo koji kozmetički preparat: maskaru, rumenilo, sjajilo, ruž i puder – i to sve u nijansama koje će potpuno odgovarati vašem tenu. Ideja je da svoju fotografiju unesete u program i nakon toga slijedi prava zabava – na svoje lice možete nanositi sjenilo, glitter, razne nijanse ruževa i još mnogo toga te tako na licu mjesta vidjeti što vam najbolje pristaje, a i inspirirati se za svakodnevni ili večernji make-up look. 

10 fantastičnih beauty aplikacija (фото 1)

YouCam Makeup – Makeover Studio

S pomoću ove aplikacije ne samo da možete odabrati odgovarajući make-up i frizuru već možete ukloniti s lica sve nedostatke. Ako vam dosade eksperimenti s frizurama, možete otići korak dalje i poigrati se s oblikom lica, nosa, ukloniti tamne podočnjake i druge nesavršenosti, pa čak i izbijeliti zube. 

10 fantastičnih beauty aplikacija (фото 2)

Hair Color (od tvoraca ModiFacea)

ModiFace je savršena aplikacija za sve perfekcioniste. Nazivaju je još i ogledalom za virtualni make-up: u program postavljate svoju fotografiju i zatim možete pogledati sve varijante koje vam aplikacija nudi, pritom je važno naglasiti kako fotografija djeluje vrlo realno. Tvorci ModiFacea osmislili su još jednu aplikaciju koja je usko specijalizirana za kosu, a krije se pod nazivom Hair Color. Ako ste se zaželjeli promjene, a ne možete se odlučiti za boju, ova će vam aplikacija olakšati posao jer vam nudi mogućnost mijenjanja boje kose, i to u koju god nijansu poželite – od tirkizno plave do kričavo zelene. 

10 fantastičnih beauty aplikacija (фото 3)

Perfect365

Još jedna odlična aplikacija za odabir savršenog make-upa. Perfect365 odličan je alat za vrlo precizno (virtualno) nanošenje make-upa, inspiriranog najljepšim make-up lookovima vaših omiljenih zvijezda. Aplikacija nudi uklanjanje svih nedostataka i naglašavanje najboljih dijelova lica, a vi sami možete kontrolirati intenzitet pojedinog efekta. 

10 fantastičnih beauty aplikacija (фото 4)

iPerfume

Ova će vam aplikacija biti vrlo korisna ako možete izdvojiti svoje omiljene parfeme i točno znate u čemu je razlika između arome vetivera i verbene. Jer aplikacija radi upravo na tom principu: pomaže vam predložiti parfem na temelju aroma koje sadrže vaši omiljeni parfemi, ali i upoznati vas sa zanimljivim novitetima na tržištu.

10 fantastičnih beauty aplikacija (фото 5)

iSundicator

Ova vrlo pametna aplikacija dobro će vam doći upravo u ovom ljetnom razdoblju jer vam pomaže u zaštiti od opasnog ultraljubičastog zračenja. Aplikacija funkcionira na način da odaberete kojem tipu kože pripadate, unesete svoju lokaciju, vremenske uvjete i iSundicator će vas informirati u koje doba dana smijete izaći van kako biste izbjegli opasne sunčeve zrake. Osim toga, aplikacija će vas obavijestiti u kojoj mjeri možete izgorjeti na suncu i redovito vas podsjeća da nanesete zaštitnu kremu.  

10 fantastičnih beauty aplikacija (фото 6)

Eyebrows

Trend uređivanja obrva stigao je i do virtualnih sfera. Uz pomoć aplikacije Eyebrows moći ćete odabrati oblik, gustoću i boju vaših obrva, a nakon toga fotografiju savršenih obrva koje ste kreirali u programu možete odnijeti svojoj kozmetičarki koja po uzoru na osmišljen izgled vaših novih obrva može jednostavno reproducirati look sa slike. 

10 fantastičnih beauty aplikacija (фото 7)

Face Metrics

Aplikacija Face Metrics će zaintrigirati sve one koji žele naučiti neke osnove konturiranja i naglašavanja lica highlighterima i iluminatorima te na taj način vizualno izmijeniti konture lica. Program Face Metricsa će najprije skenirati fotografiju vašeg lica, odrediti odnose i proporcije te dati prijedlog kako sakriti eventualne nedostatke s pomoću make-upa.

10 fantastičnih beauty aplikacija (фото 8)

Water Balance

Svi dobro znamo da je potrebno svakodnevno piti puno tekućine, a ljeti je to osobito važno. S time da treba uzeti u obzir da neke tekućine poput čaja, gaziranih napitaka, a osobito kave mogu djelovati diuretski, odnosno njihovim konzumiranjem izlučujemo više tekućine iz tijela pa ju je potrebno nadoknaditi. Svrha ove aplikacije je izračunati količinu unesene tekućine i pomoći vam da naučite održavati njezinu ravnotežu u tijelu. 

10 fantastičnih beauty aplikacija (фото 9)

Bangstyle

Ove godine svjedočimo velikom povratku estetike 70-ih, a s njom dolaze i prepoznatljivi trendovi u kosi poput šiški. Aplikacija Bangstyle će vam pomoći odabrati najbolji stil šiški koji će idealno pristajati vašem licu. Imat ćete priliku pogledati tisuće radove brojnih stilista i frizera diljem svijeta i možda dobiti inspiraciju i hrabrost za jedan chic rez. Sve fotografije koje vam zapnu za oko možete spremiti u bazu, a osim toga moći ćete biti u toku s najnovijim trendovima u svijetu frizura. 

10 fantastičnih beauty aplikacija (фото 10)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više