Search

Tvrtka Lomography lansirala novi model fotoaparata

Tvrtka Lomography lansirala novi model fotoaparata

Belair X 6-12


Jedna od tvrdnji XXI. stoljeća je da ćemo pokušati biti online 24/7. Nastojimo podijeliti sa svijetom gdje smo, s kim smo i kako provodimo vrijeme. Važno nam je podijeliti ne samo svoje misli, već i svoje fotografije. Međutim, kako bi svatko htio živjeti upravo vaš život, ne treba samo čitati prave knjige, već i pažljivo odabrati fotoaparat koji može prenijeti vaš fotografski izraz.

Belair X 6-12 novitet je tvrtke Lomography. S novim fotoaparatom više nećete trebati koristi filtre na društvenim mrežama kako bi snimili uistinu prekrasne slike. Belair X 6-12 može snimati u čak tri formata: 6x9, 6x6 i 6x12 te ima širok raspon osjetljivosti: ISO 50-1600. Također, filmska je kamera opremljena izmjenjivim objektivima koji vam omogućuju brzo prebacivanje iz standardnog 90-milimetarskog objektiva na 58-milimetarski širokokutni.

Fotoaparat dolazi u tri boje: u crnoj, smeđoj i terakota boji koja oponaša zmijsku kožu. Belair X 6-12 zasada je dostupan samo za prednarudžbe, a njegova cijena iznosi 349 eura. No, ako imate vremena i voljni ste pričekati dok fotoaparat ne stigne na tržište, dobit ćete čak 30 posto popusta na gore navedenu cijenu.

belair

belair

belair

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više