Search

Unikatna kamera Leica X2 Yokohama Edition

Unikatna kamera Leica X2 Yokohama Edition

Lansirana posebno za japansko tržište


Njemačka kompanija koja je poznata po proizvodnji jednih od najskupljih i najljepših kamera u svijetu - Leica, nedavno je predstavila fotoaparat u suradnji s britanskim umjetnik Paulom Smithom, seriju šarenih modela X2, a također i ograničenu kolekciju Special Edition D-Lux 5 Titanium. Posebno za japansko tržište lansirali su seriju Leica M9-P u bijeloj boji, te model M9-P od posrebreno-crvene kože.

Sada je Leica objavila novost koji će ju opet povezati s Azijom - brend je lansirao ekskluzivan model naziva Leica X2 Yokohama, a koji će krenuti u prodaju već u srpnju ove godine.

Ovaj limitirani model imati će iste funkcije kao i Leica X2, koje su, naravno, vrhunske. Bit će proizvedeno samo 30 modela, koji će se cijenom isticati među ostalima i biti prava poslastica za kolekcionare i fotografske profesionalce. Glavni razlog visoke cijene od 2200 dolara, je prekrivenost kućišta i remena kožom guštera, što će uz vrhunske specifikacije ovog fotoaparata samo dodatno zainteresirati ljubitelje fotografije.

Unikatna kamera Leica X2 Yokohama Edition (фото 1)

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više