Search

6 besplatnih i odličnih aplikacija za brzopotezno uljepšavanje problematičnog tena

6 besplatnih i odličnih aplikacija za brzopotezno uljepšavanje problematičnog tena

Male stvari koje nas čine sretnima


Image: screenshot

Nedostatke na licu koji nas često živciraju na fotografijama možemo riješiti vrlo jednostavno, ali prividno. Donosimo nekoliko odličnih aplikacija koje nam u tome mogu pomoći...

Ako imate problema s kožom lica, točnije tenom koji vas živcira i to još više do izražaja dolazi na fotografijama, imamo nekoliko pomagala koja bi vas na tom polju mogla ohrabriti. Svi znamo koliko zna biti frustrirajuće kada imamo dobru fotografiju, a na njoj u oko "upadaju" neželjene bubuljice koje imamo po licu ili pak neki drugi, slični nedostaci. Nije da se time treba svakodnevno opterećivati ili otići u neku drugu krajnost, ali ako si na neki način u tom mini problemu barem prividno možemo pomoći, zašto ne?

6 besplatnih i odličnih aplikacija za brzopotezno uljepšavanje problematičnog tena (фото 1)

Upravo na tu temu postoji niz mobilnih aplikacija koje su za početak vrlo jednostavne, a uz pomoć kojih možemo u samo nekoliko poteza riješiti spomenute nedostatke kako bismo bili zadovoljniji svojom fotografijom. Malo smo istražili koje su to i koje stvarno dobro funkcioniraju, pa vam ih sve redom donosimo u nastavku… E i da, nitko vam to neće uzeti za zlo, samo nemojte pretjerati!


1. Line Camera

2. Airbrush

3. Pixlr

6 besplatnih i odličnih aplikacija za brzopotezno uljepšavanje problematičnog tena (фото 2)

4. Perfect 365

5. Facetune 2

6. Selfie Editor

Related articles

Buro 24/7 Selection

više