Search

Ako želite ekstravagantniji iPhone 8, moći ćete kupiti i pozlaćenu verziju

Ako želite ekstravagantniji iPhone 8, moći ćete kupiti i pozlaćenu verziju

U pitanju je 24-karatno zlato


Image: screenshot

Iako najiščekivaniji pametni telefon godine, iPhone 8, još nije ni službeno predstavljen, kompanija Goldgenie već je ponudila mogućnost predbilježbe za izradu spomenutog modela u malo luksuznijoj varijanti - onog načinjenog od 24-karatnog zlata...

Ne moramo više ni spominjati kako će Apple 12. rujna na svojoj velikoj godišnjoj konvenciji predstaviti svoje novitete, od kojih se najviše iščekuje iPhone 8. O novom modelu puno toga smo već napisali, no sve informacije s kojima smo baratali, kao i ostali mediji, bili su puko nagađanje i pretpostavke o tome kako će on zapravo izgledati i koje inovativne funkcije imati. No, kako to obično bude u Apple slučaju, kako stvari zapravo stoje, objasnit će nam glavni i odgovorni iz Applea, Tim Cook, i to već u utorak.

Ako želite ekstravagantniji iPhone 8, moći ćete kupiti i pozlaćenu verziju (фото 1)

I iako telefon još službeno nije lansiran, kompanija koja je poznata po luksuznim stvarima, Goldgenie, odlučila je svojim kupcima ponuditi mogućnost predbilježbe na jednu malo ekstravagantniju verziju modela iPhone 8 i to onu načinjenu od ni manje ni više nego 24-karatnog zlata. Tu priča ne staje, jer može biti riječ o "basic" verziji ili pak onoj u kojoj je logo jabučice na telefonu naglašen dijamantima. Prva verzija koštat će vas oko 1.200 funti, a ova druga oko 1.650. Isto tako, osim zlatne verzije u ponudi su još neke nijanse koje možete vidjeti na spomenutoj stranici. Riječ je naravno o verzijama famoznog telefona namijenjenima onima malo dubljeg džepa.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više