Search

Aplikacija koja će vam pomoći da uspješno prebolite prekid

Aplikacija koja će vam pomoći da uspješno prebolite prekid

Mend


Image: Jacob Culp

Mend je aplikacija koju autorice nazivaju prvim osobnim trenerom za "slomljeno srce"

Prekid veze može biti vrlo bolan, u većini slučajeva, za svakoga. Isto tako, nekima oporavak "slomljenog srca" može trajati dulje, nekima puno kraće, ovisno o tome tko je inicijator prekida, koji su razlozi, povodi i slično. Isto tako, nije lako čak ni drugima ponekad objasniti svoje stanje i emocije za vrijeme i nakon prekida jer svatko reagira na svoj način. No, kako bi prekid veze općenito bio bezbolniji tu u pomoć dolazi Mend. Riječ je o aplikaciji koju je stvorio jedan ženski kolektiv u Los Angelesu.

Aplikacija koja će vam pomoći da uspješno prebolite prekid (фото 1)

Aplikacija je to koja vas vodi na 28-dnevnu revitalizaciju i zacjeljivanje vašeg "slomljenog srca" i koja će vam pomoći da ne upadnete u one dramatične situacije u kojim nerijetko mislite da je vaš ljubavni život okončan za cijeli život. Kako kažu autorice aplikacije, riječ je o prvom osobnom treneru za "slomljeno srce". S obzirom na to da internet općenito nudi puno i previše sadržaja na temu kako se osjećati bolje nakon prekida veze, oni su u svojoj aplikaciji ponudili jedan malo drukčiji proces oporavka te nude razne dnevne tretmane i prijedloge za čitanje, učenje, slušanje i gledanje sadržaja na tu temu, a osim toga, Mend nudi i iskustva drugih korisnika aplikacije diljem svijeta koji žele podijeliti svoje mudrosti i savjete na tu temu.

Aplikacija koja će vam pomoći da uspješno prebolite prekid (фото 2)

Mend je u biti kombinacija slušanja, učenja, čitanja i procesuiranja, a isto tako garantira kako će vam u konačnici svakako na neki način biti od pomoći. I iako nas ovo sve skupa pomalo podsjeća na nešto u stilu serije "Black Mirror", činjenica je da je tehnologija odavno ušetala na sva polja, pa i na ovo, tako da sve ostaje po sistemu - prema vlastitom izboru i kako vam odgovara, prihvatiti ovo ili ne samo je osobna odluka.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više