Search

Aplikacije koje će vam pomoći da bezbolnije preživite \"dan poslije\"

Aplikacije koje će vam pomoći da bezbolnije preživite "dan poslije"

Jer jutra za mnoge dolaze prebrzo


Image: Promo

Večernji izlasci ponekad počnu, ali i završe slavnim ili manje slavnim pozivom na telefon i iduće jutro kad se probudite shvatite da je prekasno da "vratite" noć. Doslovce.

Koliko ste puta nakon nekoliko čašica izgubili ključeve od kuće ili auta, "zaboravili" gdje ste parkirali pa pješke otišli u nepoznatom smjeru ili poslali gomile tugaljivih poruka bivšem ili bivšoj? Složit ćete se da su sve to slatke muke dok sabirete događaje koji su pratili proteklu noć. Telefonirate (ako niste izgubili mobitel) društvu, raspitujemo se za svoje "rupe" i polako sastavljate hangover slagalicu. Razvoj moderne tehnologije nas je u nekim aspektima života sigurno udaljio, dok nam je u drugim pružio mogućnost da možemo kontrolirati gotovo sve. Aplikacija Find my iPhone pomoći će vam u potrazi, aplikacija R-U-Buzzed izmjerit će vam količinu alkohola u organizmu, a mi smo izdvojili još nekoliko aplikacija koje će vam pomoći da bezbolnije preživite dan poslije. 

Drunk Mode aplikacija koja je sada dostupna na iTunesu i android platformama funkcionira tako da brojeve potencijalnih korisnika možete blokirati i na taj način oduzeti si mogućnost eventualnog blamiranja. Također aplikacija vam omogućuje da saznate i gdje su vam prijatelji, a karta će vam odmah pokazati gdje se trenutno nalazite i kojim ste putem došli. Odlična informacija u slučaju da ste nešto putem izgubili, a osim svega navedenog aplikacija vam omogućava u trenu naći prijevoz do željenog odredišta.

Aplikacije koje će vam pomoći da bezbolnije preživite "dan poslije" (фото 1)

Waterlogged aplikacija koja pazi na vaše zdravlje svaki dan i podsjeća vas na dovoljan unos vode. Nakon burnog vikenda voda ima vrijednost jednaku onoj u pustinji stoga se osigurajte na vrijeme i navijte alarm koji će vam biti podsjetnik. Uz moguće gluposti koje ste "zgriješili" prošle noći zadnje što vam je potrebno je dehidracija i snažna glavobolja. 

Aplikacije koje će vam pomoći da bezbolnije preživite "dan poslije" (фото 2)

Privates! je relativno nova besplatna aplikacija za razmjenu poruka koja se razlikuje od ostalih po jednom divnom gumbu koji se zove "Recall" s kojim je čovječanstvo došlo korak bliže izbjegavanju neugoda.  Sada više zaista nije bitno da li je to sivi Pinot ili dupli gin tonic progovorio iz vas, ali samo ako koristite aplikaciju Privates! Tužno što još nije izmišljena aplikacija koja briše nečiju memoriju, ali nećemo cjepidlačiti. Vrh na listi tehnologije je zaštita zaslona koji zaustavlja ljude da prosljeđuju, kopiraju ili spremaju poruke. Također ima snažnu enkripciju kako bi se zaštitio poslani sadržaj i sami možete regulirati za koliko će poruke biti obrisane što vam omogućuju ponuđeni gumbi Mild, Wild i Insane. Više nema straha da će netko drugi moći čitati vaš sadržaj ili gledate fotografije na koje možda baš i niste najponosniji. Sjajno! 

Aplikacije koje će vam pomoći da bezbolnije preživite "dan poslije" (фото 3)

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više