Search

Aplikacije za organizaciju vjenčanja koje će vam pomoći da ne izludite prije vremena

Aplikacije za organizaciju vjenčanja koje će vam pomoći da ne izludite prije vremena

Appy Couple, Lady Marry, WeddingWire

Image: Promo

Naravno da se netko dosjetio i osmislio aplikacije koje ženama (i muškarcima) mogu olakšati organizaciju vjenčanja. Bravo!

Plan sjedenja, glazba, meni, vegetarijanski meni (ili onaj bezglutenski možda?), haljina, cipele, frizura i šminka. Ono što bi trebao biti najljepši najležerniji dan u životu žene, često postaje mini drama. Kako bi sve išlo po planu i ne bi se pretvorilo u fijasko, netko pametan je osmislio aplikacije koje mogu pomoću svakoj ženi da si olakša organizaciju što više moguće i da ima sve na dohvat ruke i sve na jednom mjestu. Od sada cijelu logistiku možete voditi samo jednim prstom, a ako uskoro planirate vjenčanje donosimo vam nekoliko sjajnih aplikacija u nastavku: 

Appy Couple 

Ova aplikacija je savršeni organizator, slična je kao popularna Evernote, samo za ljubavnike. Pomoću nje možete pratiti sve na jednom mjestu, baš kao i vaši gosti. Ovdje možete pohraniti sve, od adrese striptiz kluba (šalimo se!) pa sve do pripremljenih govora zdravice. Od vremenskog rasporeda, bračnog putovanja pa sve do poklona, ovdje možete organizirati baš sve do posljednjeg detalja. 

Aplikacije za organizaciju vjenčanja koje će vam pomoći da ne izludite prije vremena (фото 1)

WeddingWire 

Aplikacija putem koje možete odbrojavati dane, tražiti najljepša mjesta za veliki dan, pratiti svoj napredak, ali i povezati se s drugim parovima s kojima možete izmjenjivati svoja iskustva. Možete čak i tragati za savršenom svečanom haljinom i odabirati boje u kojima želite da sve bude dotjerano pa i čitav interijer. 

Aplikacije za organizaciju vjenčanja koje će vam pomoći da ne izludite prije vremena (фото 2)

LadyMarry

LadyMarry Wedding Planner je savršena besplatna aplikacija za organizaciju za vjenčanje. Posebice ako nemate pomoć nego sve radite sami. LadyMarry ("ona") vam pomaže da isplanirate vjenčanje iz snova na brz i efikasan način. Od popisa pa sve do sigurnih dobavljača usluga i funkcionira baš poput profesionalnog organizatora. 

 

Aplikacije za organizaciju vjenčanja koje će vam pomoći da ne izludite prije vremena (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više