Search

Apple bi uskoro mogao predstaviti nove revolucionarne iPad modele

Apple bi uskoro mogao predstaviti nove revolucionarne iPad modele

... a i iPhone "osmicu"


Image: screenshot

Nedavno su predstavili iPhone 7 i nova računala, a Apple je sudeći prema glasinama oko novih modela iPada odlučio otići, kao i uvijek, korak dalje...

Kada je u pitanju Apple i lansiranje novih modela, glasine i nagađanja zabavni su dio prije samog službenog predstavljanja. Nakon nedavno izbačene iPhone "sedmice" i novog MacBook Pro modela, sve se već opasno zahuktava oko nadolazeće "osmice", ali i novih modela iPada, koje već dugo nismo imali prilike vidjeti. Sudeći prema svim trenutno objavljenim informacijama na tu temu, čekaju nas navodno tri posve nova modela, a u igri je i dosad najveći ekran u domeni iPada. Sve skupa Apple bi nas s time trebao iznenaditi na proljeće, dok će novi iPhone biti pak dizajnom potpuno drugačiji od svih dosadašnjih.

Apple bi uskoro mogao predstaviti nove revolucionarne iPad modele (фото 1)
Uz novi dizajn, iPhone 8 bi trebao dobiti i veće zaslone od 5" i 5,8", a prognoze spominju kako će novi zasloni sezati od jednog do drugog ruba uređaja te umjesto LCD zaslona imati OLED zaslon. iPhone 8 bi ujedno trebao biti i prvi iPhone sa zakrivljenim zaslonom dok će home tipka s Touch ID-em biti integrirana u sam zaslon. Novi iPhone 8 bi također trebao dobiti i mogućnost bežičnog punjenja baterije. No, podsjetimo kako to sve skupa dobro i atraktivno zvuči, no u pitanju su ipak za sada još samo glasnije.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više