Traži

Apple bi uskoro mogao predstaviti nove revolucionarne iPad modele

Apple bi uskoro mogao predstaviti nove revolucionarne iPad modele

... a i iPhone "osmicu"


Fotografija: screenshot

Nedavno su predstavili iPhone 7 i nova računala, a Apple je sudeći prema glasinama oko novih modela iPada odlučio otići, kao i uvijek, korak dalje...

Kada je u pitanju Apple i lansiranje novih modela, glasine i nagađanja zabavni su dio prije samog službenog predstavljanja. Nakon nedavno izbačene iPhone "sedmice" i novog MacBook Pro modela, sve se već opasno zahuktava oko nadolazeće "osmice", ali i novih modela iPada, koje već dugo nismo imali prilike vidjeti. Sudeći prema svim trenutno objavljenim informacijama na tu temu, čekaju nas navodno tri posve nova modela, a u igri je i dosad najveći ekran u domeni iPada. Sve skupa Apple bi nas s time trebao iznenaditi na proljeće, dok će novi iPhone biti pak dizajnom potpuno drugačiji od svih dosadašnjih.


Uz novi dizajn, iPhone 8 bi trebao dobiti i veće zaslone od 5" i 5,8", a prognoze spominju kako će novi zasloni sezati od jednog do drugog ruba uređaja te umjesto LCD zaslona imati OLED zaslon. iPhone 8 bi ujedno trebao biti i prvi iPhone sa zakrivljenim zaslonom dok će home tipka s Touch ID-em biti integrirana u sam zaslon. Novi iPhone 8 bi također trebao dobiti i mogućnost bežičnog punjenja baterije. No, podsjetimo kako to sve skupa dobro i atraktivno zvuči, no u pitanju su ipak za sada još samo glasnije.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više