Search

Apple lansirao jako pametnu zaštitnu masku s vanjskom baterijom

Apple lansirao jako pametnu zaštitnu masku s vanjskom baterijom

Za iPhone 6 i 6S


Image: buro247.ru

Kad je riječ o novim Appleovim zaštitnim maskama s vanjskim baterijama važno je zapamtiti dvije brojke – 25 i 18. Prva se odnosi na broj dodatnih sati razgovora upravo zahvaljujući novoj pametnoj zaštitnoj maski, a druga na sate surfanja internetom na LTE mreži

Problemu s prebrzim pražnjenjem baterije novog iPhonea 6, ali i starijih modela, tvrtka Apple pokušala je doskočiti novom zaštitnom maskom s vanjskom baterijom. Iako će mnogi reći kako je tvrtka Apple u samome startu trebala dizajnirati uređaj s baterijom koja neće korisnicima zadavati glavobolje svojim prekratkim vijekom trajanja, ipak, vlasnike iPhonea 6 zasigurno će razveseliti ova vijest. 

Pametna maska s vanjskom baterijom (Apple Smart Battery Case), ako je vjerovati napisima na službenim Appleovim stranicama, zagarantirat će do 25 sati razgovora, 18 sati surfanja internetom na LTE mreži ili 20 sati gledanja video materijala. Ovaj pametni dodatak bit će dostupan u bijeloj i svijetlosivoj boji po cijeni od 99 dolara. Ako niste imali ideju o božićnom poklonu za prijatelja/icu, partnera/icu koji cijene tehnološke dodatke i muku muče s iPhoneovom kratkotrajnom baterijom, ovo je savršen prijedlog!

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više